Huomenta!

Taas ollaan askel lähempänä Watrec Tourin finaalia, kun nyt jo 12. osakilpailu on saatu päätökseen. Tulostaso oli tällä viikolla huikeaa ja kilpailu kokonaispistetaulukossa vain kovenee! Tämän viikon isäntä Kymppi-Katto palkitsee kolme parasta molemmista sarjoista seuraavasti:

I PALKINTO:
125 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin
Voittajat: Teemu Toukkari / LoG, lp hcp tulos 67 & Markku Viljaranta / LoG, pb hcp tulos 40

II PALKINTO:
75 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin
Palkittavat: Jarmo Kyyrä / LoG, lp hcp tulos 68 & Ville Piltti / LoG, pb hcp tulos 39

III PALKINTO:
50 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin
Palkittavat: Seppo Touru / LoG, lp hcp tulos 70 & Miikka Saarinen / LoG, pb hcp tulos 39

Lahjakorttipalkinnot ovat ladattu jokaisen palkittavan omalle älykortille ja ovat sieltä käytettävissä kaikkiin klubin palveluihin.

Kentällä ei ole tänään erikoistapahtumia ja ajanvarauksesta löytyykin vielä hyvin lähtöaikoja koko päivälle! Tänään illalla on junnukoulu normaalisti, eli alle kouluikäiset 17:15-18:00 ja kouluikäiset 18:00-19:30.

Perjantaina alkaa kauden viimeinen alkeiskurssi, jossa pääset 3 päivän aikana opettelemaan lajin alkeet ja ehdit vielä hyvin pelaamaan kauden loppuun. Alkeiskurssin hinta on vain 99 €, joka sisältää Loimijoki Golf ry:n klubijäsenyyden, jolla pelaamaan pääsee omalla kotikentällä normaalilla pelimaksulla ilman virallista Suomen Golfliiton jäsenyyttä. Kurssi on perjantaina klo 17-20 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 9-13.

Launtaina kilpaillaan LoG Scramble Tourin 4. eli viimeinen osakilpailu, johon voi ilmoittautua vielä huomiseen klo 16 asti! Tällä viikolla kilpailun isäntänä toimii Ypäjän Karrinpuomi, joka tarjoaa palkinnot kolmelle parhaalle parille. Myös kilpailu kokonaispisteisteiden ja Espanjan matkan voitosta käy kovana! Kokonaispisteissä lasketaan siis 3 parhaan osakilpailun tulokset yhteen, joten mikä vain on vielä mahdollista.

Tänään töissä Pale, Emma, Linda ja Selina. Tervetuloa!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)