Tervehdys Loimijoen aurinkoisilta rannoilta!

Taas on yksi Ypäjä Tourin osakilpailu suoritettu ja kaikkien odottamat tulokset ovat selvillä:

Lyöntipeli HCP:
1. Jarno Heikkilä, tulos 62
2. Seppo Mäkilä, tulos 68
3. Simo Saari, tulos 68

Pistebogey HCP:
1. Timo Kukkonen, tulos 43
2. Jukka Mattila, tulos 40
3. Markku Viljaranta, tulos 39

Lyöntipeli Scratch:
1. Arttu Uusitalo, tulos 78
2. Rami Prusila, tuloa 79
3. Jukka Mattila, tulos 80

Lämpimät onnittelut kaikille voittajille ja pistesijoille päässeille! Palkinnot ovat noudettavissa torstaina. Ypäjä Tourin päivitetty kokonaispistetaulukko löytyy tästä. 

Par3-kentällämme kisailtava Extra Tour-viikkokilpailu on käynnistynyt tänään ja sinulla on mahdollisuus hankkia vielä lisäpisteitä Ypäjä Tour-taulukkoon ja hioa samalla lähipelisi timanttiseen kuntoon.

Tänään kentällämme on kutsuvieraskilpailu Selkäranka Open. Kilpailuporukka koostuu entisistä ja nykyisistä keilaajista. Eilen peliporukka kilpaili Alastaro Golfissa ja tänään täällä meillä, lämpimästi tervetuloa ja hyvää kisapäivää!

Ja hieman kentän huoltotöistä infoa: greenit on hiekoitettu ja tänään illalla aloitetaan viheriöiden ilmastaminen. Pelaamaan pääsee normaalisti, mutta huomioitavaa on, että käsitellyt viheriöt ovat tasaisia vasta huomenna aamun jyräilyn jälkeen.

Tänään klo 18 tulevaisuuden toivot treenaavat eli tuttu junnukoulu, johon ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Lämpimästi tervetuloa vanhat ja uudet junnut!

Pelipäivä on alkanut vilkkaasti ja jatkuu sellaisena vielä hetken aikaa, mutta iltapäivälle ja illalle löytyy vielä hyvin vapaita lähtöjä. Sää näyttäisi suosivan meitä golffareita joten nautitaan kesäpäivästä parhaalla mahdollisella tavalla: pelaamalla golfia!

Nähdään klubilla!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)