Nyt eletään jo niin pitkällä tätä kautta, että toiseksi viimeinen Loimijoki Tour on pelattu ja tulokset ovat selvillä. Viikkoisäntä Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus palkitsee molempien sarjojen kolme parasta. Kokonaispistetaulukon puolella eletään melko jännittäviä aikoja, sillä viisi parasta pääpalkinnon voittajaa sinetöityvät näemmä vasta viimeisessä osakilpailussa! Muistathan myös, että osallistumisoikeuden Loimijoki Tourin finaaliin lunastaa sillä, että nimesi löytyy kokonaispistetaulukosta.

Lauantaina kilpaillaan LoG Scramble Tourin 3. osakilpailu, jonka sponsorina toimii yhteistyöyrityksemme Exoteriko. Tämän kilpailusarjan kokonaispistetaulukko 2 osakilpailun jälkeen näyttää melko tiukalta, viides pari on vain 4 pisteen päässä johtavasta parista. Tässä otetaan siis huomioon kolmen parhaan osakilpailun tulos. Kilpailun päättyessä kokonaispisteissä parhaana olevan parin molemmat jäsenet voittaa itselleen 300 € lahjakortit Forssan Giganttiin! Myös jokaisen osakilpailun 3 parasta paria palkitaan tuotepalkinnoin.

Tässä Loimijoki Tourin 13. osakilpailun palkittavat:

I PALKINTO:
Fitbit Aria älyvaaka
Voittajat: Jaakko Mikola, lp hcp, tulos 65 lyöntiä & Petri Prusila, pb hcp, tulos 38 pistettä

II PALKINTO:
YouCare jalkojen hierontalaite
Palkittavat: Virve Saarikoski, lp hcp, tulos 70 lyöntiä & Heikki Lehtinen, pb hcp, tulos 37 pistettä

III PALKINTO:
Expain Activate Knee hihna
Palkittavat: Olli Mäntylä, lp hcp, tulos 72 lyöntiä & Pertti Perälä, pb hcp, tulos 37 pistettä

Onnea voittajille ja sijoittuneille! Tänään klubi on avoinna klo 19 (keittiö 18) ja töissä Pale, Vilma ja Pauliina. Tervetuloa! 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)