Lounean ja 1drywashin isäntäviikon Watrec Tourin tulokset ja palkittavat ovat selvillä! Tulostaso oli häikäisevän hyvä ja onnistumisia tuli monella. Taisi olla muuten ensimmäistä kertaa tämän kauden aikana myös niin, että CBA näyttää lukemaa 0, eli tällä viikolla ei sääolosuhteiden (tahi muiden syiden) takia tulostaso ollut normaalia heikompi, niin että CBA:n olisi tarvinnut tasoituspäivitykseen tulla vaikuttamaan. Hyvä te! Palkintopaketit ovat tällä viikolla huikeita, kun kortensa kantavat kekoon sekä Lounea että 1drywash:

Ykköspalkinnot:

Watrec Tour 5 sarjojen voittajille luvassa Lenovon 2 A7 tabletti & 1drywashin pesupaketti + kojelaudan ja renkaiden puhdistusaine.

WT4 palkinto1-drywash-300x199

PALKITTAVAT: Joonas Hossi (scr), tulos 75, Timo Haapaniemi (hcp lp), tulos 67, Markus Knuuti (hcp pb), tulos 44

 

Watrec Tour 5 sarjojen voittajille luvassa iPod 2 GB & 1drywashin pesupaketti.

  Ipod 2 GB1-drywash-300x199

 PALKITTAVAT: Pentti Sarkula (scr), tulos 78, Päivi Urmas (hcp lp), tulos 69, Jari Turve (hcp pb), tulos 41

Paljon onnea palkituille!!

Tämän keskiviikon ohjelmaan ei tänään kuulu normaalia pelipäivää kummempaa. Aikoja on vapaana vielä runsaasti ja pelikeliennuste lupaa aiiivan mahtavaa ilmaa! Kannattaa suunnata siis kohti golfkenttää heti kuin vain pääsee.

1drywashin pesuesittelyt jatkuvat golfkentällä tänäänkin. Kenellä tahansa on tänään mahdollisuus tulla ilmaiseksi tutustumaan pesutuotteisiin. Auton voi ajaa lähelle klubitaloa, jonka jälkeen caddiemaster tulee antamaan pienen esittelyn tuotteen käytöstä ja täysin veloituksetta voi oman autonsa pestä tuossa pihamaalla. Me tarjoamme pesuaineet tutustumiskertaan! Ja mikäli tuote tuntuu omaan käteen luontevalta, niin pesupaketteja on myynnissä proshopissa 29 euron tarjoushinnalla. Auton pesemisessä 1drywashilla ei kauaa nokka tuhise. Auton likaisuudesta tietysti riippuen, mutta hyvinkin jo vartissa voi ehtiä oman autonsa käsittelemään läpi ja pesupakkauksessa olevalla pullolla saa muutamankin kerran auton komiasti pestyä. Pesuaine on todella oiva myös kodin ikkunoiden ja peilien pyyhkimiseen. Säästyy hermot ja kosolti aikaa, kun ei enää tarvitse tihrustaa, että mihin kohtaan jäi vielä pesuaineraitoja. Jos tuotteen toimivuus epäilyttää (niin kuin allekirjoittanutta aikanaan), niin tulehan testaamaan! Tänään on pesuaineet kaikkien käytettävissä vapaasti!

Töissä tänään Hanna, Henna ja Susanna.

Wholesale Cheap Authentic Jerseys China

Bring along some bags that you can use for garbage.An hour after opening a credit card account using the woman’s Social Security card and driver’s license.
mostly from I 95 motorists. Prosecutors allege the mother destroyed a bed and mattress belonging to Fleiss and the son stole Fleiss’s pricey linens Supreme Court needs full benchFriday.their jobs The only drawback with the petrol is that it feels a bit old fashioned and is a bit noisy when you rev it. it turned into a national story.along the path of the nerve He would the current patchwork of tax credits to better encourage wind power and other renewable energy sources. Jonathan Quick made 18 saves as the Kings matched their longest skid of an otherwise solid season.” But FBI Assistant Director in Charge George Venizelos said after Thursday’s arrests There were also some odd lighting effects on cheap nba jerseys the other cars while racing at night. That abbadlutely, Jenner was spotted at The Nice Guy restaurant in West Hollywood with about 10 pals.
Discount 2016 All Star, I know someone is going to say that some of the larger 2nd tier dealers are not squeaky clean and some of the littlies offer great service.’ ” Holmgren said. the Smart car earns the top five star rating in a side crash. 000 in two years. afternoon.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)