Enää yksi yö, ja sitten päästään aloittamaan meilläkin golfkausi 2021!
Kentälle lähdetään kapteeni Petri Prusilan johdolla klo 12, ja peliaikoja onkin varattu jo pitkin päivää.
Myös toimisto ja kahvila klubitalolla avataan, joten ilman eväitä ei tarvitse pelikierrosta tehdä!
Kauden ensimmäiset viikot klubitalo on avoinna klo 9-17, säävarauksella. Kisapäivinä avataan 1h ennen kisan alkua.
Ruokaisammat tuotteet keittiöpuolelta tulevat mukaan valikoimaan toukokuun puolenvälin jälkeen. Vallitsevien säädösten mukaisesti salin puolella paikkoja on vähennetty, mutta sikäli kun säät suosivat, on terassilla ja piha-aluella tilaa kaikille.

Alku vuoden ajan tekemisiä ja kokoontumisia on  rajoittanut edelleen jylläävä korona-tilanne. Golf ulkolajina on tämän osalta turvallinen harrastus, mutta jo viime vuonna hyvin omaksutut toimintatavat klubitalolla sekä piha-alueella ovat käytössä myös nyt kauden alkaessa. Huolehditaan jokainen osaltamme, että tautitilanne ei pahene, ja toivon mukaan kesän myötä se voidaan jopa unohtaa kokonaan. Muistutamme siis pitämään riittävät etäisyydet muihin ihmisiin, pesemään ja desinfioimaan käsiä, käyttämään kasvomaskia sisätiloissa ja pysyttelemään kotona jos olo tuntuu flunssaiselta, tai olet karanteenissa.

Tuleville päiville sääennuste näyttää melko mukavalta, vaikkei kovin kesäisistä lämpötiloista päästä vielä nauttimaan, vaikuttaa kuitenkin siltä, että myöskään pahemmat sateet eivät kauden alkua haittaisi. Luvassa on vielä pakkasöitä, joten aamulähtöjen kanssa seuraamme lämpötiloja, ja tarvittaessa aamun aloitusta siirretään myöhemmäksi jotta nurmi ehtii varmasti sulaa.

Vapun päivänä startataan myös kisakausi, 2-pelaajan joukkueissa pelattavaan scrambleen mahtuu vielä mukaan, ilmoittautumiset pe klo 12 mennessä! Kisamaksu on 6€, ja green fee kauden aloituksen kunniaksi vain 25 / 30€! Kolme parasta paria palkitaan Loimijoki Golf -lahjakortein. Tästä voit  tutustua päivitettyihin scramble -sääntöihin: LINKKI

Nähdään huomenna!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)