Eilinen ukkosmyräkkä on nyt ohitse, ja aurinko lämmittää jo aamusta mukavasti. Eilinen ukkonen teki kuitenkin hieman tuhoja klubitalolla, jonka vuoksi keittiö on tänään auki rajoitetustu. Listalta ei siis saa tilattua aivan kaikkia ruokia, mutta vitriinistä löytyy niin pientä suolaista kuin makeaakin. Eilen meille saapui uusia makuja Isontuvan jäätelöistä, kuten mansikkasorbettia ja sitruunajäätelöä. Tänään vitriinistä löytyy myös Pinjan marjapiirakkaa. Tule maistamaan nämä herkut!

Tänään alkaa ensimmäistä kertaa par-3 -kentän viikkokilpailu, Extra Tour. Viikkokilpailua pelataan viisi kertaa, ja pelipäivät ovat keskiviikko ja torstai. Kilpailussa on pelimuotona lyöntipeli scratch, ja sarjoja löytyy kaksi: 0-36 ja 36,1-54.  Ajan voi varata nettisivujen kautta tai suoraan caddiemasterilta. Sekä Ypäjä Touriin että Extra Touriin osallistuvilla on mahdollista saada lisäpisteitä Ypäjä Tourin kokonaispistetaulukkoon. Sarjasta riippumatta myös Ypäjä Touriin osallistuneet kilpailijat asetetaan lyöntipeli scratchin mukaiseen paremmuusjärjestykseen. Kolmesta parhaasta scratch-tuloksesta jaetaan sijoittain pisteet 3,2,1, jotka otetaan huomioon Ypäjä
Tourin kokonaispistetaulukossa.

Ypäjä Tourin kahdeksas osakilpailu saatiin eilen päätökseen. Tällä viikolla yhteistyökumppanina toimiva LHJ Group palkitsee molempien sarjojen kolme parasta. Lisäksi voittajat saavat valita itselleen puut Voittajien metsään. Kurkkaa kaikki tulokset täältä ja kokonaispistetaulukko täältä. Suuret onnittelut voittajille ja muille sijoittuneille!

I
Pete Saarikko / LoG, lp hcp, tulos 58 & Tero Nygård / LoG, pb hcp, tulos 45

II
Jarno Heikkilä / LoG, lp hcp, tulos 63 & Mika Salminen / LoG, pb hcp, tulos 42

III
Mikko Pehkonen / LoG, lp hcp, tulos 67 & Pasi Peltola / LoG, pb hcp, tulos 41

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)