Talven selkä taittuu, vaikka ei siltä tunnu tätä kirjoittaessani. Tuuli on pohjoisessa ja asteet ovat miinuksen puolella. Lunta on tullut pari senttiä, joka on hyvä juttu viheriöiden kannalta. Luonnon oma ”harsotus” kylmiä hetkiä vastaan.

Kevät, ja sitä kautta pelikausi on varmasti tulossa. Eikä se alku ole edes kovin kaukana!
Muutamia eteleläisen suomen kenttiä avattiin jo pääsiäiseksi. On olemassa pientä kisaa siitä, kuka saa kunnian olla auki ensimmäisenä. Märkää lienee monillakin kentillä ja on iso mahdollisuus sille, että kevään pelien jäljet näkyvät vielä pitkään.

Ypäjän kenttä näyttää talvehtineen aika mukavasti. Olin kyllä valmis ennustamaan samanlaista katastrofi jäätalvea mitä oli vuonna 2022. Vuoden vaihteen aikoihin tilanne näytti tosi pahalta. Kiva olla väärässä!

Kun normaalit kevät työt käynnistyvät, viheriöt tietysti saavat suurimman huomion. Näyttää siltä, että isoja paikkokylvöjä ei tarvita. Kasvun kun saa käyntiin ja sitä kautta leikkuut niin siitä ne hyvät (nopeat!?) pelialustat syntyvät.

Viime syksyn jäljitä lehtiä on metsäväylillä aika runsaasti. Vaikka niitä paljon kerättiinkin aina kuitenkin jää. Bunkkerit vaativat myös oman, ison osan hoitotyöstä. Aikataulussa ollaan aika hyvin. Kenttä saataneen auki ennen Vappua.
Par-3 kenttä sulanut ja kuivunut mukavasti. Aurinko paistaa sinne koko päivän ja kun pinnan muodot ja kallistukset ovat isoja niin ei siellä vesi pysy. Pian pelikunnossa siis.

Tulva-aikakin näyttäisi menevän ohi aika nopeasti. Ykkösväylälle vesi tietysti nousee. Lähinnä on kyse siitä, miten paljon roskaa sinne jää. Jäälohkareita ei enää tule.

Harjoitus alueiden, range ja harkkaviheriön kunnostukset jatkuvat. Myös lyöntikatoksen rakentaminen etenee.

Tästä se golfkausi 2024 alkaa. Toivotaan, että kausi sujuu mukavissa merkeissä!
Otetaan rennosti ja nautitaan pelistä, pelikavereista ja olosuhteista!

Simon

Jussin ottamat kuvat kentältä ennen viime öistä lumisadetta

6 gr

14 gr

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)