Hyvää huomenta caddiemasterilta!

Keskiviikkoinen sää näyttää pilviselle, mutta sateen uhka on hyvin pieni. Peliaikojen varaaminen onnistuu niin caddiemasterin kuin NexGolfin kautta.

Maanantaina ja tiistaina kisattiin tuttuun tapaan Ypäjä Touria ja tämän viikon kilpailu oli jo kahdestoista! Punamustan kanssa yhteistyössä kisattu viikkokilpailu oli tiukka, mutta palkitut ollaan saatu selville:

I PALKINTO: Ossi Aalto / LoG, lp hcp tulos 65 & Ari Simola / LoG, pb hcp tulos 42

II PALKINTO: Petri Prusila / LoG, lp hcp 67 & Heikki Lehtinen / LoG, pb hcp tulos 41

III PALKINTO: Jarmo Kyyrä / LoG, lp hcp 68 & Arja Varhi / LoG, pb hcp tulos 39

Onnittelut palkituille! Kokonaispistetaulukon löydät täältä. Palkituille on luvassa lahjakortteja sekä kahdelle ensimmäiselle lisäksi Bisons Loimaan juomia.

Illalla keskiviikkoiseen tapaan Junnukoulu Oskarin johdolla. Ensimmäinen ryhmä starttaa klo 17 ja päättyy klo 18. Seuraava ryhmä jatkaa klo 18-19.30.

Päivän muistutuksena perjantain Päivässä Golfariksi -kurssi. Kurssi järjestetään klo 10-15.00 ja maksaa 59 €. Kurssi antaa valmiudet suorittaa 9 reiän tarvittava kierros kohti green cardia! Jos tiedät kaverin tai tutun, jota golfhammas voisi kolottaa ja uuden harratuksen aloittaminen kiinnostaa, niin ota yhteyttä caddiemasteriin. Kurssilla on vielä hyvin tilaa. Golfin aloittamista ei ole tämän helpommaksi tehty :-).

Kivaa pelipäivää kaikille, nähdään kentällä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)