Poutaista mutta hivenen jo viilenevää golfpäivää!
Ypäjä Tourin 16. eli viimeisen osakilpailun tulokset on selvillä ja sen myötä myös koko kilpailusarjan kokonaistulos on tiedossa.
Aloitetaan osakilpailun parhaista jotka tällä kertaa palkitaan ProClassicin tuotepalkinnoin sekä voitajta tuttuun tapaan myös Loimaan Panimon Bisons -juomilla. Kokonaistulokset löytyvät tästä,onnittelut kaikille!

I  Ossi Aalto / LoG, lp hcp tulos 68 & Risto Sulonen / LoG, pb hcp tulos 40
II Anu-Miisa Forell / LoG, lp hcp 70 & Jarkko Välimäki / LoG, pb hcp tulos 38
III Hannu Sulonen / LoG, lp hcp 71 &  Jarmo Kyyrä / LoG, pb hcp tulos 37

Ja sitten Ypäjä Tourin kokonaiskilpailun tuloksiin. Kokonaispisteissä huomioidaan pelaajan 10 parasta tulosta ja täten viisi palkinnoille pelannutta ovat seuraavat:

I Kari Railo 78
II Jarmo Kyyrä 72
III Heikki Lehtinen 68
IV Ari Simola 66
V Juha Varhi 61

Parhaimmat onnittelut Ypäjä Tourin mensetyjille, palkinnot ovat noudettavissa Klubitalolta Ypäjä Tour Finaalin viikonloppuna!
Finaalin osallistumisoikeus on kaikilla kesän aikan Ypäjä Tourilla pisteitä keränneillä pelaajilla, yht. 79 golfaria. Ilmoittautumisaikaa on pe 9.9. klo 12 saakka ja myös koko kauden käynnissä ollut arvonta suoritetaan tuolloin sunnuntaina!
Ypäjä Tourin kokonaistulos löytyy tästä.

Muita ajankohtaisia asioita elokuun loppuun on kisojen osalta myös LoG Scramble Tour jonka 4. osakilpailu pelataan tulevana lauantaina. Mukaan ehtii vielä eli ilmoittautumiset perjantaihin puoleen päivään mennessä.

Tälle päivälle peliaikoja löytyy, sää on viileä mutta poutainen, ajoittain myös aurinkoinen joten ei lainkaan hullumpaa!

Loppuun vielä kenttähenkilökunnan terveisiä eli väylällä 16 viheriö on kylvetty uudelleen ja siellä on toistaiseksi käytössä talvigreeni.

Mukavaa päivää!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)