Niin ne vain kiitävät kovaa vauhtia nämä viikot. Watrec Tourin viimeinen eli 18. osakilpailu on nyt kisattu ja tulokset julkaistu. Viimeinen osakilpailu ei enää horjuttanut kokonaispisteiden top-5 sijoituksia, jotka pysyivät ennallaan. Sen sijaan uusia nimiä saatiin lisää taulukkoon, mikä tietää lisää osallistumisoikeuksia sunnuntain 9.9. Watrec Tourin finaaliin.

Kokonaispisteiden perusteella kauden viisi parasta Watrec Tour -pelaajaa lunastavat itselleen huikeat luksusmatkapalkinnot Port el Kantaouiin Tunisiaan marraskuussa! Nämä pelaajat ovat:

  1. Jarno Leppänen / LoG
  2. Jouko Urmas / LoG
  3. Juha Varhi / LoG
  4. Rami Prusila / LoG
  5. Teemu Toukkari / LoG

Mikäli joku pelaajista on estynyt lähtemään matkalle, niin palkinto siirretään kokonaispisteissä varasijoille seuraavassa järjestyksessä 1. Petri Prusila, 2. Jani Lindholm, 3. Teemu Jokela.

Onnea kaikille jo tässä vaiheessa matkapalkinnon varmistaneille! Loppuviikosta matkoja jaetaan vielä kolme lisää!

Viikkoisäntämme Caddieye sponsoroi Watrec Tourin 18. osakilpailun palkinnoiksi upeat palkinnot viikon parhaille pelaajille:

I PALKINTO:
100 euron lahjakortti Golfcenteriin
Voittajat: Hannu Salminen / LoG, lp hcp tulos 66 & Sakari Sotka / LoG, pb hcp tulos 39

II PALKINTO:
50 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin
Palkittavat: Jukka Mattila / LoG, lp hcp tulos 70 & Juha Tilkanen / LoG, pb hcp tulos 38

III PALKINTO:
Loimijoen Liekkien kausikortti kaudelle 2018-2019
Palkittavat: Pentti Sarkula / LoG, lp hcp tulos 71 & Jani Lindholm / LoG, pb hcp tulos 36

Onnea viikon parhaille pelureille!

—– —– —– —–

Sitten katseet kohti viikonloppua. Ohjelmassa on huikeita kisatapahtumia viikonlopun molemmille päiville.

Ensin aloitetaan kauden kinkkukisaurakka Makulihan Kinkku-Scramblella lauantaina 8.9. klo 9.00 alkaen. Kyseessä leppoisa parikilpailu ja palkintoina maan parhaita kinkkulahjakortteja. Kisamaksu 6 euroa / hlö ja ilmoittautumiset torstaihin klo 16.00 mennessä. Voit ilmoittautua toimistolle myös ilman paria, me yhdistelemme ihmisiä täältä parhaamme mukaan.

Sunnuntaina 9.9. kruunataan Watrec Tour -kausi finaalipelillä. WT Finaalissa palkinnot ovat aivan käsittämättömän huikeat. Ensinnäkin, molempien sarjojen voittajat kuittaavat itselleen pääpalkinnon, eli hulppean viiden tähden viikon golfloman Tunisiaan. Matkapalkintojen lisäksi jaossa on 2000 eurolla Gigantin lahjakortteja: I palkinto 500 euroa, II palkinto 300 euroa ja III palkinto 200 euroa. Ja molempiin sarjoihin tietysti omansa. Kilpailumaksu sunnuntaille on 10 euroa ja ilmoittautuminen päättyy torstaina klo 16.00.

Osallistumisoikeus finaaliin on kaikilla, joilla on WT-osakilpailupisteitä kauden varrelta. Näitä pelaajia on yhteensä 107 kpl. Se jättää pienen marginaalin vielä kilpailun maksimiosallistujamäärään (120 pelaajaan), jonka vuoksi ovi ilmoittautumisille avataan nyt myös niille, joilla on kasassa vähintään 10 osallistumista eri osakilpailuihin. Ilmianna itsesi ja tarkistamme toimistolla osallistumisten määrän ennen ilmoittautumisen hyväksymistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sunnuntain WT-Finaalin jälkeen otamme esille suuren ja täynnä olevan arvontalaatikon, josta nostamme vielä yhden onnekkaan nimen, joka voittaa itselleen bonusmatkapalkinnon. Kaiken kaikkiaan matkoja jaetaan siis jopa kahdeksan kappaletta. Mikäli kisat tai arpa ei matkaa itselleen toisi, niin sinne on myös mahdollista ostaa pääsylippu. Tällöin ota yhteys allekirjoittaneeseen viimeistään finaalin jälkeisellä viikolla keskiviikkoon mennessä, jolloin ilmoitan lähtijöiden tiedot eteenpäin Ongolfille. Matkan hinta on 990 euroa, sisältää lennot, majoituksen ja all inclusiven viiden tähden hotellissa, kuuden päivän green feet kahdella eri kentällä, golfbägin kuljetukset jne. Mahtava paketti kaiken kaikkiaan!

Nyt ei muuta kuin nimiä listoille ja nähdään viimeistään viikonloppuna!

-Hanna

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)