Watrec Tourin viides osakilpailu käytiin 65 osallistujan kesken melko haastavissa olosuhteissa. Tuuli pisti kilpailuun molempina päivinä aivan uudenlaista twistiä ja yllätyksiä sattui monelle niin kärryjen karkaamisina kuin hiekkatrombien muodossakin. Kilpailun parhaat saatiin kuitenkin ratkottua ja kokonaispistelistalle nousi jälleen monta uutta nimeä! Top-5 on muuten tällä hetkellä sellainen, joista kukaan ei vielä aiemmin ole matkaa voittanut.

Watrec Tourin osakilpailupalkinnot tällä viikolla tarjoavat yhdessä isännät Hevosopisto Oy sekä Ypäjän kunta. Palkintoina on Finnderby-lippupaketteja sekä Ypäjän kunnan tuotepalkintoja.

I PALKINTO:
Finnderby-lippupaketti sekä Ypäjän kunnan tuotepalkintoja
Voittajat: Ilkka Pekkala / AlGo, lp hcp, tulos 67 & Marjatta Sotka / LoG, pb hcp, tulos 39

II PALKINTO:
Finnderby-lippupaketti sekä Ypäjän kunnan tuotepalkintoja
Palkittavat: Jouko Urmas / LoG, lp hcp, tulos 70 & Kimmo Leino / LoG, pb hcp, tulos 38

III PALKINTO:
Finnderby-lippupaketti sekä Ypäjän kunnan tuotepalkintoja
Palkittavat: Santeri Viljaranta / LoG, lp hcp, tulos 71 & Heikki Salminen / LoG, pb hcp, tulos 37

Tänään starttaa ensimmäinen junnujen golfkoulu, jota järjestetään koko kesän ajan, aina keskiviikkoisin (yht. 10 kertaa), kaikille halukkaille junioreille pidetään ohjattua toimintaa. Alle kouluikäiset 17:15-18:00 ja kouluikäiset 18:00-19:30. Golfkoulun hinta on koko kesältä (10 krt.) 80€. Osallistumisen voi maksaa kerralla tai kahdessa osassa. Yksittäiseltä kerralta hinta on 15€/krt.

Tervetuloa pelaamaan sekä juniorit golfkouluun! Klubilla hommissa tänään Hanna, Moona sekä Pauliina. Golfkoulun ohjaksissa Rampe!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)