Hyvää keskiviikkohuomenta!

Sääennusteet kirkuvat kaameaa ukkossadepäivää, mutta ainakin aamupäivän osalta säätila näyttää kentällä likimain täydelliseltä. Iltapäivällä kuuroja saattaa osua kohdalle, tai saattaa olla osumatta, se on tuuripeliä aina kuurojen ollessa kyseessä. Joka tapauksessa, ennusteiden myötä kentällä on nyt reilusti tilaa pelata, jonka kunniaksi laitamme koko päiväksi voimaan äkkilähtötarjouksen, jonka myötä maksat vain niistä väylistä, jotka pelaat. Hinta on 2 euroa / väylä ja maksun voit suorittaa kierroksen jälkeen. Näin ollen mikäli kuurosade keskeyttää pelit, niin ei tarvitse harmitella hukkaan heitettyä green fee-maksua. Äkkilähdöt varattavissa caddiemasterin, NexGolfin tai Teetime.fi:n kautta!

Keskiviikkoiseen tapaan tänään julkistetaan myös viikon Watrec Tourin tulokset sekä tuore kokonaispistetaulukko. Tulostaso oli tourilla kärjen osalta aivan huippuluokkaa ja kokonaispisteissä tilanteet tiivistyvät entisestään. Matkapaikoille on edelleen ennätysmäärällä pelaajia vielä saumat nousta mukaan, joten kiivasta kamppailua on luvassa koko loppu WT-kauden ajan.

Viikkoisäntä Vallox palkitsee viikon parhaat pelaajat ruhtinaallisin lahjakorttipalkinnoin. Tässä voittajat:

I PALKINTO
200 e saldoa ladattuna Loimijoki Golfin älykortille
Voittajat: Maija Stenberg / LoG, lp hcp tulos 66 & Miikka Saarinen / LoG, pb hcp tulos 42

II PALKINTO
100 e saldoa ladattuna Loimijoki Golfin älykortille
Palkittavat: Seppo Mäkilä / LoG, lp hcp tulos 68 & Pentti Sarkula / LoG, pb hcp tulos 38

III PALKINTO
75 e saldoa ladattuna Loimijoki Golfin älykortille
Palkittavat: Rami Prusila / LoG, lp hcp tulos 71 & Tero Heiska / YG, pb hcp tulos 37

Paljon onnea kaikille palkituille!

 

Kauden viimeinen junnukoulu järjestetään tänään! Alle kouluikäisten ryhmä kokoontuu klo 17.15 ja kouluikäiset klo 18.00. Tervetuloa kaikki juniorit mukaan!

Töissä tänään Hanna, Emma, Pale ja Selina. Tervetuloa! 🙂

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)