Huomenia Klubitalolta!

Vähän omituiselta tuntuu kirjoitella keskiviikon kuulumisia kun aiheena ei tuttuun tapaan olekaan Ypäjä Tourin osakilpailutulokset.
Mutta niin se vaan golfkausi on edennyt siihen pisteeseen että tämän viikon sunnuntaina, alkaen klo 10 pelataan sarjan finaali! Ilmoittautumaan ehtii perjantaihin klo 12 mennessä ja osallistumisoikeus on kaikilla kauden aikana osakilpailuista vähintään yhden pisteen saaneilla golfareilla.

Kisakausi jatkuu vielä Ypäjä Tourin jälkeenkin aina tuonne lokakuun loppuun saakka. Parin viikon päästä vuorossa on niin ikään perinteeksi muodostuneen Kinkkukisakauden avaus, yhteistyössä Metsärannan Lihan kanssa. Näistä lisää lähempänä mutta syksyn lauantait kannattaa kalenteriin jo varata kinkkujahtia varten, ensimmäisenä 24.9. pelataan paljon toivottu kolmen mailan kisa!

Tänään peliaikoja on vapaana pitkin päivää, säätila on pilvisen puolella mutta poutainen. Ja jos aikaa ei vaikkapa töiden jälkeen ole käytössä niin paljoa niin hyvä vaihtoehto voi olla myös kierros  par-3 kentällä!

Klubitalo on avoinna tänään klo 18 saakka ja keittiö klo 11-17 eli evästystä golfkierrokselle löytyy niin suolaisen kuin makean nälkäänkin.
Lisäksi tarjolla syksyn paikallista satoa luumujen ja omenoiden muodossa 😊
Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)