Kevät tulee ja  golfkentällä valmistelut tulevaan kauteen on aloitettu suunnitelmien mukaan.
Uuden ja yllättävän tilanteen myös meille toi koko yhteiskunnan toimintaan monin tavoin vaikuttava korona-virus. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja reagoimme muutoksiin noudattaen annettuja turvallisuusohjeita. Valtiovallan näkemys ainakin toistaiseksi on se, että omatoiminen liikunta luonnossa muistaen turvavälit on sallittua, jopa suositeltavaa. Ja tässä yhteydessä ei voi olla muistuttamatta ulkona liikkumisen, jota golf jos mikä on,  monista positiivista vaikutuksista niin fyysiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin
Golf on kuitenkin moneen muuhun harrastukseen nähden hyvässä asemassa, koska golfkentällä kanssakäyminen rajoittuu usein pieneen ihmisjoukkoon, suuressa tilassa.

Koska golfkauden oletettuun aloitukseen olisi vallitsevasta tilanteesta huolimatta vielä vähintään muutamia viikkoja aikaa, on meillä myös mahdollisuus miettiä huolellisesti toimintojemme järjestäminen siten että pelaaminen vallitsevien turvallisuusohjeiden mukaisesti onnistuu.
Suunnittelemme toiminnot kentän ja klubitalon eri käytäntöjen osalta siten, että voimme edelleen tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden harrastaa golfia ja liikkua turvallisesti kauniissa golfkentän ympäristössä kenenkään terveyttä vaarantamatta.

Päivitämme tietoja kevään etenemisestä ja kentän avauksesta, kuten myös korona-viruksen aiheuttamista toimintojemme ja käytäntöjemme muutoksista nettisivuille sekä some-kanaviin (Facebook & Instragram), joten pysykäähän kuulolla, muistakaa pestä kädet, ja pitäkää itsenne terveinä!

insta logo

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)