Hyvää alkanutta kesää arvon Loimijoki Golfin jäsenet. Kesä on taas pitkältä tuntuneen talven jälkeen koitanut, ja kenttä availee itseään. Viimeiset lumet väistyvät, ja kuivuminen pelikuntoon on hyvässä vauhdissa. Näillä tiedoilla siis päästään vapun päivänä avaavaan kisakausi täyteen vauhtiin. Mahtava kesä tulossa!

Alkavalle kaudelle 2023 kilpailukalenteriin ei ole tehty mitään radikaaleja muutoksia ja vaikka alkupään kalenteri onkin jo julkaistu niin sitä päivitetään liki päivittäin ja julkaistaan kokonaisuudessaan lähipäivinä. Tutut isot kuten reikäpeli ja mestaruuskisat ottavat omansa ja viimevuosien hittikisat ovat myös tiedossa. Viikkokisaa ei toki pidä unohtaa vaan sitäkin päästään pelaamaan kuten viimevuosina. Tarkkailkaa kotisivujen päivityksiä ja lisäilkää kalentereihinne omanne. Merkittävin muutos alkavaan vuoteen on, että viime kesän poikkeavat tiit sääntö poistuu. Alkavana vuonna se koskee vain veteraanistatuksella (65+) olevia pelaajia. Tämä koskee kaikkia Loimijoki Golfin kentällä pelattavia kisoja. Kotisivuilta löytyvät kilpailusäännöt tämän tiedon osalta tullaan päivittämään ennen kauden alkua.
Kilpailusäännöt

Mikäli näin tapahtuu, että jo vappuna päästään kisaamaan, olisi se ainakin allekirjoittaneelle iso asia. Vappu Scramble on mitä parhain tapa laittaa kausi käyntiin. Kausi saa hyvän startin ja päästään taas nauttimaan pelistä ja Ypäjän kauniista luonnosta. Toivotan siis tässä kaikille jäsenille ja myös kesän aikana saapuville vieraspelaajille loistavaa alkavaa kesää ja hyviä pelejä golfin parissa

Kisaterveisin

Petri Välimäki

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)