Tervehdys kilpailutoimikunnalta!

Tässä alkaa itsekukin kaipaamaan kesää, ja sen mukanaan tuomia pelejä viheriöillä. Täällä ainakin on jo mailat putsattu siihen kuntoon, että ihme jos lyöntipinnasta ei naama näy. Vielä Loimijoen vedenpinnan laskua odotellessa ajattelin hieman kirjoittaa muistiin kesän tärkeimpiä päivämääriä kilpailujen suhteen. Kisakalenteri on viimein julkaistu, ja nopeimmat ovat sieltä jo tärkeimmät tarkastaneet.

Väljyyttäkin kalenterissa vielä on joten siinäpä on hyvä mahdollisuus myös kutsua vaikka omat sukulaiset, tuttavat ja muut kaverit ja kylänmiehet ja järjestää ihan omat mestaruudet sopivan teeman mukaan!

Kausi oli tarkoitus polkaista käyntiin perinteisellä Vappu Scramblellä 1.5.2022. Toivoimme pitkittyneen talven jo helittäneen yrityksissään pistää kapuloita rattaisiin ja veden pakenevan myös ykkösen tiiltä tuohon mennessä, mutta valitettavasti toiveet eivät käyneet toteen ja tänä vuonna vapunpäivän marssit joudutaan suorittamaan muualla kuin meidän golfkentällä.

Näin ollen kauden avaava kisa tuleekin olemaan scramble -pelimuodolla 2 pelaajan joukkueissa miteltävä Kapteenin kierros  26.5. Juhlatunnelmaa on Kapteenien toimesta tarjolla jo heti ensimmäiseltä lyöntipaikalta. Se onkin oiva hetki tulla kohtaamaan paitsi vanhat pelikaverit, myös uudet tuttavuudet seuran jäsenistöstä.
Vakiintuneeksi perinteeksi muodostunut keskikesän ykköstapahtuma, Juhannus Scramble pelataan tänäkin vuonna parikilpailuna, ja
kyllä pikkuhiljaa voi jo alkaa etsimään siihen paria!

Kauden pidemmät kisat alkavat 9.5., kun Ypäjä Tour eli viikkokisa, starttaa. Hyväksi havaitulla systeemillä mennään taas maantaisin ja tiistaisin 16 viikon ajan. Muistuttelemme myös, että loppukesästä viikkokisan huipentumaan, eli finaaliin pääsee osallistumaan jo yhdellä pistellä! Toinen kauden kestävä kilpailukokonaisuus on 11.6. alkava LoG scramble tour. Tässä kokonaisuudessa on neljään osakilpailun verran aikaa kerätä niin monta bogeypistettä, kuin vaan mahdollista. Koukuttavia ja innostavia hetkiä on siis tarjolla!

Kesällä pelataan ainakin yksi maraton 17.6. Jokaiselle jolla rakot kantapäissä ei lannista, on tämä kokeilemisen arvoinen tapahtuma. Yksi paluun tekevä tapahtuma on Freestyle Golf -kisa 2.7. Kerrankin saa pelata ilman tulospaineita ja ääntä pitäen. Tapahtuman juoni onkin hassutellen pitää hauskaa, ja vaikka vähän kaivella isoäidin kukkamekkoja kaapista varusteeksi. Vakavasti paikalle tulevat diskataan jo klubilla. Long Drink Open (16.7.), Kuninkuusravi Golf (28.7.), Hymy Open (13.8.) ja Osakaskilpailu (17.9) ovat myös ottaneet paikkansa kesän kalenterissa.

Erään isoimman jännitysnäytelmän ilmoittautuminen, eli Reikäpelimestaruuksien sarake aukeaa kesäkuun alussa. Tämä golfin pelimuodoista jaloin odottaa jokaista mukaansa, ja kaaviosta löytynee jokaiselle lokero, sekä kisakumppani. Kilpailu alkaa juhannusviikolla ja kaavion mukaisesti kaksintaistelut käydään niin, että mestarit ovat selvillä varmasti ennen kuin kausi päättyy. Jos edes yhteen kisaan osallistut tänä vuonna niin olkoon se tämä! Toinen jäsenistömme etuoikeus koittaakin sitten elokuussa, kun 20. ja 21. päivä isketään Loimijoki Golf ry:n mestaruuskilpailut. Tämä, jos mikä, on kauden pääviikonloppu. Tarjolla on huippugolfia, kilpailutunnelmaa, näyttäviä suorituksia, mahtavaa seuraa, sekä unohtumattomia kokemuksia. Nämä kaksi kesän isoa tapahtumaa kannattaa kirjata kalenteriin jo nyt, sekä tietysti ilmoittaa. tuttaville, ettei ole käytettävissä kaasoksi, bestmaniksi, kummiksi saati reissukaveriksi tuolloin.

Näistä riittää kaikille, ja johan tulee komea kesä jälleen kerran. Seuran kilpailusäännöt on tarkastettu ja löytyvät seuran kotisivuilta, otsikon ”Kilpailut” alta. Kisakalenteri löytyy niin ikään samasta paikasta. Pidetään mahtavia kisoja, pelataan mieleenjäävä kesä, ja nautitaan meidän huippuluokan kentästä. Kilpailutoimikunta toivottaa erinomaista alkavaa kesää jokaiselle!

Petri Välimäki / Kilpailutoimikunta

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)