Tervehdys kilpailutoimikunnasta

Tässä elokuun alun kunniaksi ajattelin kirjoittaa muutaman rivin loppukesän tulevista kisoista. Jo mennyt kesä on ollut hieno ja tulematta on vielä kisakautta huipentavat tapahtumat. Niistä tässä alla.

Scramble Tour kolmas- ja neljäs osakilpailu pelataan 5.8 ja 9.9. Tarjolla on siis vielä kaksi mahdollisuutta koota pisteitä. Muistutuksena tulokseen lasketaan 3 parasta tulosta neljästä, joten jos yksi kisa menee penkinalle tai jää täysin teiltä pelaamatta niin se ei vielä tarkoita, että peli olisi menetetty. Kahden pelatun kisan jälkeen tilanne näyttä sille, että taisto voitosta tulee olemaan kova. Hyvä niin

Seuraava iso tapahtuma on Hymy Open 12.8. Tarjolla on varmasti hyvää menoa ja näyttävä päivä niin golffin kuin hyvän tunnelman merkeissä. Kiitokset Hannulle järjestelyistä jo etukäteen.

19- ja 20. elokuuta pelataankin sitten kauden tärkein tapahtuma eli Seuran Mestaruuskilpailut. Tämä kaksipäiväinen kamppailu tullaan pelaamaan perinteisin menoin, niin säätä kuin muista ympärillämme vallitsevista olosuhteista huolimatta. Ilmoittautuminen on auki kaikille LoG seuran jäsenille, niin veteraani, nais/ miessenioreille, nais/miehille. Myös junioreille avataan oma sarja, mikäli heitä ilmestyy, joten nyt kerätkää nuoriso mukaan pelaamaan. Sarjan yläikäraja on 18 vuotta ja pelataan punaiselta tiiltä. Mahdolliset sarjayhdistymiset päätetään osallistujamäärän mukaan kilpailutoimikunnan palaverissa ilmoittautumisen mennessä umpeen. Itselle mestiksiin osallistuminen on asia mistä en neuvottele edes kotona, ja toivon että tänä vuonna saadaan paljon osallistujia mukaan tekemään hieno kilpailu. Samaan yhteyteen pelataan kisalauantaina myös par-3 kilpailu kentän omalla lähipelikentällä. Oman kisasuorituksen saa jättää lauantain aikana mihin aikaan tahansa ja cädärille ilmoittautumalla kisat sielläkin käyntiin.

Ypäjä Tourin Finaali pelataankin sitten 2.9. Osallistumisoikeutettuja ovat kaikki kesän aikana viikkokisoissa pisteitä ansainneet. Tätä kirjoittaessa sillä listalla on 87 nimeä. Viikkokilpailuja on vielä jäljellä muutama, joten vielä ehtii nappaamaan oman korttinsa finaaliin tai korjaamaan jo olemassa olevaa sijoitustaan kokonaispistetaulukossa.

Viimeisenä aiheena syksyn kinkkukilpailut. Tarjolla on jälleen joulupöytään täytettä isolla kädellä ja vaikka tässä kohtaa vuotta vielä pelimuodot näyttävät varsin yhdeltä ja samalta, niin vihjataan sen verran että ihan kaikkia kisoja ei kahden hengen scrambleina tulla pelaamaa. Hatussani on pari ideaa, sekä toivottu neljän hengen scramble tullaan toteuttamaan.

Näillä eväillä toivotan mitä mahtavinta loppukesää koko jäsenistölle ja mahdollisille kilpailuihimme saapuville vieraspelaajille. Kannustan kaikkia tulemaan mukaan matalalla kynnyksellä ja kysymään rohkeasti niin klubin henkilökunnalta kuin allekirjoittaneelta jos mieltä joku askarruttaa. Lämmin kiitos jo kuluneesta pelikaudesta sekä kaikille tasapuolisesti tsemppiä loppukesän koitoksiin

Kilpailutoimikunta

Petri Välimäki

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)