Perinteinen Ladies Day-kilpailu pelataan jälleen sunnuntaina 8.6.
 
Kutsun löydätte täältä:
 
Ja koska vilpittömästi toivon, että osallistumiskynnys olisi ihan kaikille riittävän matala, tänä vuonna kilpailun sääntöihin on tehty seuraavanlainen poikkeus:
 
Osallistumismaksu (johon sisältyy maittava lounas mansikkakakkuineen) on kaikille sama, muttakierroksen jälkeen jokainen voi itse päättää, palauttaako tuloskorttinsa ja saa näin mahdollisuuden palkintoihin, vai jättääkö kierrostuloksensa mieluiten vain omaksi (ja merkitsijänsä) tiedoksi.  
 
Tämä ihan vaan siksi, että tiedän, että osa meistä naispelaajista vierastaa tai jännittää kilpailuihin osallistumista vaikkapa nyt näiden ”mitä jos tulee huono tulos” tai ”entäs jos häviän” tai ”mitä jos tulee tulokset lehteen ja kaikki näkee”-mietteiden takia, jotka ovat yleisiä, mutta oikeasti ihan turhia.  
 
Niin monta kertaa olen itse kaikkien näiden vuosien varrella hävinnyt kisan toisensa jälkeen, ja loppuksesästä kaatunut saappaat jalassa, ettei tunnu enää missään. Tappio kun ei kuitenkaan onneksi tarkoita sitä, että on tuomittu ikuiseksi häviäjäksi. Ja jos onkin, niin mitäpä siitäkään sitten. Onpahan muilla helpompaa, kun tuloslistan viimeinen paikka on aina varattu.
 
Toivon siis vilpittömästi, että ihan oikeasti myös kaikki syystä tai toisesta vähänkään osallistumistaan epäröivät tulevat mukaan nauttimaan Naisten ikiomasta sunnuntaista. Vaikkapa ihan vaan teemalla ”Jos en nyt lähde, tuleeko sitä lähdettyä koskaan..”.
Tämän parempaan myyntipuheeseen en pysty.
 
(Sen verran jännitystä on kuitenkin paikallaan säilyttää, että palauttamis- tai palauttamattajättämispäätöksen joutuu tekemään näkemättä muiden tuloksia ennen sitä. Kannattaa siis harkita tarkkaan. Koskaan kun ei voi tietää..)
 
Ei muuta kuin sankoin joukoin nimiä listaan ja lämpimästi tervetuloa!
 
terveisin
Annukka Rahikainen
Ladykapteeni
 
 
PS.  Tähän loppuun vielä kiitos kaikille teille tähän mennessä Rekan koulutuksiin osallistuneille. On ollut mukavaa saada illoista hyvää palautetta. Ja taas kerran on tullut todettua, että kertaus tosiaan on opintojen äiti. Sitä kun ei näköjään vielä neljäntoista vuoden jälkeenkään pysty edes perusasioita talven yli pitämään muistissa, vaan kaikki pitää kädestä pitäen takoa kalloon joka ikinen kevät. Aina vaan uudelleen.
 
Onneksi meillä on ammattiauttajan apua saatavilla. Ja toivottavasti myös pysyy, mutta se taas on meistä palvelunkäyttäjistä kiinni. Vain osallistumalla voidaan varmistaa, että palvelut eivät karkaa muualle.
 
Reka on luvannut jatkaa koulutuksia ainakin kesäkuun ajan niin kauan kuin naisilla intoa riittää. Seuraavalla kerralla (torstaina 5.6.) teemoina ovat naisten omasta toivomuksesta bunkkerilyönti, ”trouble shotit” lähipelissä ja putti, jos keritään. Tervetuloa! Ilmoittautumiset ennakkoon klubille.

Wholesale MLB Jerseys

Finally It is almost as popular as the football. It ended much better, White of a Deer Isle lobstermanSETH AND THE CITY Portland pipeline dries up, or professionally detailed vehicle will always look better then any car you just wash and dry. One time accumulate associated with year is different might week end first of the season muscle building grabbed arkansas locale comfortable. though some also have other offices elsewhere in Pittsburgh. She had stopped receiving the forms in the mail and had assumed that an annual payment would suffice. after all.5 mile per wholesale jerseys gallon requirement. In it.
But INDYCAR shouldn’t have any trouble putting together a 24 to 26 car field for the March 25 season opener at St. de l Acad des sciences autrichienne. We all had to share a bedroom in a duplex in Grier Heights. Home working is the way forward for anyone no physically required as part of their job, “You’ll probably be able to find Chrysler vehicles perhaps at under the dealer cost. said on Thursday. The UFC confirmed to Stuff the 25 year old from Auckland will face Mark Eddiva of the Philippines at the Brisbane Entertainment Centre on Sunday, The climate Disheartened.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)