Aurinkoista lauantaita!

Ilma on tänään kuin morsian ja sehän sopii meille! Päivän agendalla on tänään Suomi100 -Scramble, joka on osa virallista itsenäisen Suomen satavuotisjuhlavuosiohjelmaa. Kilpailu järjestetään yhdessä Ypäjän kunnan kanssa ja se korvaa tänä vuonna juhlavuoden kunniaksi perinteisen Ypäjä Openin. Kilpailu alkaa klo 9.00 väliaikalähdöillä ja kisan puolenvälin krouvissa klubilla kilpailijoille on tarjolla latvialaisen pienpanimon, Valmiermuizan, olutmaistatus. Kisan jälkeen syödään klubilla herkullinen lounas ja tulosten ratkettua palkintojen jako Ypäjän uuden kunnanjohtajan, Sam Vuorisen, johdolla. Pienenä bonuksena vielä kisapäivän lopuksi: kaikkien palkintojenjaossa läsnä olevien kesken arvotaan 2 kpl Ypäjän Musiikkiteatterin lahjakorttia Seitsemän veljestä -esitykseen.

Päivän ohjelmassa on lisäksi myös yhteistyökumppanimme Unique Homen henkilökunnan oma alkeiskurssi, joten harjoitusalueilla näkyy vilkasta liikehdintää sen ansiosta läpi päivän.

Kilpailun jälkeen ajanvaraus on kaikkien vapaassa käytössä, joten tulkaahan kaikki nauttimaan tästä mahtavasta golfpäivästä!

Töissä tänään Hanna, Henna ja Sini. Tervetuloa! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)