Reipasta lauantai aamua Klubitalolta!

Yöpakkaset pitävät pintansa tasaisen varmasti edelleen. Montaa astetta lämpötila ei miinuksen puolelle mene mutta sen verran kuitenkin että auringon noustessa on nurmi jäässä ja siksi pelaamisen aloittamista odotellaan lähemmäs kymmentä. Samasta syystä ennakoimme tulevien päivien säätä ja pidämme lähdöt suljettuina sen mukaan mitä säätiedotus antaa olettaa tulevan aamun lämpötilasta. Kuten tiedätte, jäiselle kentälle meneminen on ehdottomasti kiellettyä ja varjoisempien väylien sulaminen vie vähän kauemmin kuin aukealla pellolla.

Tänään kentällä on kaksi kutsukilpailua, ensin starttaa Rapu Golf ja sen perään R.R Invitational. Molemmilla mittelöillä on jo useamman vuoden perinteet ja vakiintunut osallistujajoukko, toivotamme huippua pelipäivää auringon paisteisella kentällä!
Lisäksi ryhmävarausta on tänään myös par-3 kentälle minne onkin mukavaa tulla pelaamaan isommankin oman porukan kanssa jolloin osa voi pelata golfia ja osa frisbeegolfia. Koko kenttä on mahdollista varata myös vain oman ryhmän käyttöön!

Huomiseen Ypäjä Tourin finaaliin osallistuu 53 pelaajaa. Lähdöt ajoittuvat klo 10-12:40 ja niiden jälkeen kentälle löytyy vielä peliaikoja muillekin. Aamun lähdöt ennen kilpailua on suljettu pakkasvaaran takia ja jotta mahdollisen pakkasen jälkeen kentän huoltotyöt ehditään suorittaa ennen tärkeän kisan alkua.

Upea aurinkoinen sää suosii tänäänkin, tervetuloa golfaamaan, ruokailemaan ja tutustumaan samalla myös taidenäyttelyyn!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)