Aamu alkaa meillä vauhdikkaasti jo yhdeksältä kun 26 paria kilpailijoita lähtee pelaamaan ensimmäistä LoG Scramble Tourin osakilpailua, jossa yhteistyökumppanina on iki-ihana Karrinpuomi. Pelimuotona on pistebogey kahden hengen joukkueissa.

Kun jo mainittua, tämän päivän kilpailussa yhteistyökumppanina on Karrinpuomi. Karrinpuomi on perinteikäs ja rakastettu ypäjäläinen ravintola keskustan sydämessä. Jos olet pohtinut, mistä saisi maukkaat ja valehtelematta Ypäjän parhaat pitsat tai missä on lämminhenkinen ja rento tunnelma viikonloppu- tai arki-iltoihin, niin kannattaa suunnaksi ottaa ehdottomasti Karrinpuomi! Jo vuonna 1973 perustettu ravintola jää monelle mieleen herkuistaan ja erityisesti nimestään, joka on helposti muistettavissa! Karrinpuomi palkitsee 3 parasta paria Karrinpuomin lahjakortein.

Kilpailun jälkeen peliaikoja on vielä hyvin vapaana ja kesäinen päivä on meidän mielestämme ainakin parasta viettää golfaten. Kentällä pyörii tänään myös alkeiskurssi. Mikäli golf kiinnostaisi harastuksena, katso täältä lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan loppukesän alkeiskursseille!

Kesäaukioloajat ovat muuten tulleet voimaan ja olemme avoinna joka päivä klo 8–20 sää- ja pelaajavarauksella. Keittiö on auki klo 11–19.

Tervetuloa! Tänään klubilla Anna, Virve, Vilma, Tiina ja Ipe

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)