Aurinkoista lauantaihuomenta!

Tänään päivän ohjelmassa toinen LoG Scramble Tourin osakilpailu. Scramble Touria pelataan läpi heinäkuun joka lauantai ja kilpailun pääpalkintona on kokonaispisteiden voittajaparille golfmatka Espanjaan Atalaya Parkiin. Pääpotin lisäksi kisassa on joka viikko vaihtuvat ravintolahenkiset kisaisännät. Tämän osakilpailun isäntänä toimii ravintola Piipputerassi Forssasta, joka tarjoaa myös herkulliset osakilpailupalkinnot päivän parhaille scramblepareille. Mikäli Piipputerassi on vielä tältä kesältä korkkaamatta, niin nyt on mainio päivä lähteä syömään uutuus-Pinsat!

Kilpailulähtöjen perään pääsee lähtemään normaalisti ajanvarauksen kautta klo 11 jälkeen. Ajanvarauksessa on jo aika tunkua tälle päivälle, mutta vielä sinne sekaan sopii, varsinkin iltapäivälähtöjen puolelle pelaamaan.

Säätila on vaatimattomasti täydellinen tämän päivän golfpeleille, joten ei muuta kuin tossua toisen eteen ja nokka kohti Ypäjää! Klubilla teitä tänään palvelevat: Hanna, Sini, Emma, Linda sekä Vilma. Tervetuloa! 🙂

 

Uutuustuote meidän uudella listalla.

Lyhyt oppimäärä Pinsasta, eli kuohkeasta Pizzaleivästä.

Gepostet von Piipputerassi am Mittwoch, 10. Juli 2019

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)