Tänään kentällä kisataan Hymy Open, jonka vuoksi lähdöt ovat suljettuja 16.00 asti. Illalla kentälle pääsee pelailemaan normaaliin tapaan. Peliaikoja voi varata itselleen Nexgolfin tai caddiemasterin kautta.

Tässä vielä muistilista kisaajille:
– Tule paikalle hyvissä ajoin, Klubitalo avataan klo 8:00.
– Kilpailun isäntä Hannu “Hymy” Salminen on aamulla paikalla hyvissä ajoin toivottamassa pelaajat tervetulleeksi, mutta yhteistä aloitusinfoa ei järjestetä, jotta turha ruuhka ennen yhteislähtöä vältetään.
– Tarkista lähtöryhmäsi sekä tii jolta ryhmäsi aloittaa, muutoksia tänään julkaistavaan listaan tehdään mahdollisten poisjääntien seuraksena.
– Ilmoita caddiemasterille, mikäli pelaat poikkeavalta tiiltä (oletus: miehet keltainen ja naiset punainen), merkitse tämä myös tuloskorttiisi!
– Tuloskortit tehdään perjantaina, mahdolliset sen jälkeen tulevat tasoitusmuutokset huomioidaan tulosten syötössä.
– Kilpailumaksut (& green fee) suoritetaan Klubitalolla caddiemasterille, mutta tuloskorttien sekä muun kisamateriaalin jako tapahtuu piha-alueella, erillisessä pisteessä. Näin pyrimme välttämään ruuhkaa Klubitalolla.
– Klubitalon lisäksi myös Tallin wc:t ovat pelaajien käytössä, ja saunat ovat lämpimänä kilpailun jälkeen.
– Kilpailun jälkeen ruokailu  & palkintojenjako Klubitalon piha-alueella, jossa luvassa myös live-musiikkia Happy Grooven tahtiin!
– Päivän päätteeksi LHJ:n järjestämä ilmainen bussikuljetus Forssan suuntaan.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)