Kevyt aamuinen usva leijailee Loimijoen yllä ennen kuin aurinko ottaa vallan, ja harmaus enteilee myös päivän kilpailun teemaa.
Long Drink Open startaa klo 9 ja tästä kisaa vauhdittavasta juomasta löytyy sopiva sävy jokaiselle. Vannoutuneet harrastajat ovat opettaneet että on vain yksi ja ainut oikea harmaa, mutta tänä kesänä haastajaksi on noussut vahvasti myös pirteän keltainen.. mikä on sun suosikki?

Pirteän harmaa tunnelma jatkunee myös päivän toisessa kilpailussa, Freestyle Golfissa jossa joukko luvalla sanoen ei-niin-perinteisellä tyylillä pelaavia golfareita valloittaa kentän alkaen klo 17. He saattavat näyttää eriskummallisilta ja muiden pelaajien silmissä toiminta saattaa näyttää siltä ettei pelin suunta ole aina selvillä, mutta he ovat vaarattomia ja huomioivat muut pelaajat. Toivomme kuitenkin illan pelaajilta ymmärrystä ja tarvittaessa pientä joustoa, kaikki mahtuvat varmasti pelaamaan .

Klubiravintola suosittele kesäisiä burgereita ja lohi-leipäjuustosalaattia. Vitriinistä löytyy monelaista, on herkkuleipiä pienempään nälkään makean nälkään juustokakkua, mansikkakäärettorttua  ja vaikka mitä, joten tervetuloa!

Loppuun vielä iso kiitos eilisestä Kesäillan Farssi -showsta!  Musiikki ja sketsit viihdyttivät yleisöä jota olikin ihan katsomon täydeltä. Loimijoki Golfin tilat soveltuivat hienosta myös tämän tyyppiseen tapahtumaan, kiitokset yleisölle sekä Harrille, Villelle, Sinille ja Simille, olipa mukava ilta! Yksi golfari kysyi mikä tapahtuma meillä on ja  kerrottuamme että kyseessä on Kesäillan Farssi hän totesi; ” No, sehän on ihan kuin mun golfkierros”, mene ja tiedä, huippua päivää golfkentällä kaikille joka tapauksessa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)