Aurinkoisena launantaina meillä pelataan Scramble Tourin 2. osakilpailu, yhteistyössä paikallisen ravintola Karrinpuomin kanssa. Paitsi paikallisille, myös monille syystä tai toisesta Ypäjällä vieraileville Karrinpuomi on jo käsite sinänsä. Yli 40 vuotisen historiansa aikana ravintolan nimi on muuttunut useampaan kertaan, mutta ihmisten suussa Puomi on ja pysyy. Paitsi juomia, löytyy ravintolasta myös monipuolinen ruokalista, ja luvalla sanoen Ypäjän parhaat pizzat! Tänään kilpailun 3 parasta paria palkitaan Karrinpuomin lahjakortein sekä tuotepalkinnoin.
Jos mailasi kaipaavat gripin vaihtoa, on siihen hyvä mahdollisuus tänään ja huomenna, MR Progrips on paikalla klubitalon pihalla, ja monipuolisesta valikoimasta gripit löytyvät kaikkiin mailoihin kätevästi vaikka pelikierroksen aikana!
Iltapäivälle vapaita peliaikoja löytyy vielä, ja säätilan ollessa mitä mainioin, voi kesäpäivää viettää myös vesiurheilun parissa ja vuokrata meiltä kanootin tai sup-laudan. Meillehän pääsee mukavasti myös vesitse, Loimijokea pitkin matka taittuu vaikka Ypäjän keskustasta yllättävän nopeasti!
Klubitalo ja terassi on auki klo 20 saakka, keittiö 19 saakka, tervetuloa!
18.7.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)