Hyvää lauantaihuomenta!

Mikä paremmin takaisi aurinkoisen päivän kuin raikas rankkasade heti aamutuimaan? Päivän sateet on nyt siis sillä käsitelty ja nyt voidaan keskittyä nauttimaan poutaisesta ja lämpimästä lauantaipäivästä. Vettä tuli aamulla kyllä aika rivakasti, eli kenttä on varsinkin aamupäivän puolella märkä. Kannattaa huomioida tämä kenkävalinnassa.

Tänään ohjelmassa historian ensimmäinen Pilvenmäki Golf Special, joka tarjoaa golfin ja ravien ystäville ennen kokemattoman yhteistapahtuman. Päivä alkaa golfkentältä, jossa pelataan henkilökohtainen pistebogey-kilpailu yhteislähdöllä klo 8.30 alkaen. Maaliintulon jälkeen nopea freesaus saunan/suihkun kautta ja siirtyminen yhteiskuljetuksella Pilvenmäen raviradalle, jossa ravit alkavat klo 14.00. Pilvenmäellä nautimme maittavan buffetlounaan samalla kun kuulemme Forssan Lehden edustajan Ami Laaksosen ajatukset toto76-kimppalapun laatimisesta ja saamme voittavat vinkit päivän muihinkin toto-peleihin. 😉 Kilpailuun osallistuvat saavat jokainen yhden osuuden tämän päivän kimppalapusta, johon lisäosuuksia voittavat golfkilpailun top-3 pelaajat tuloslistan mukaisessa järjestyksessä. Panokset ovat mielenkiintoiset ja varmasti mahtava päivä tulossa!

Tänään ratkotaan myös SomerBowlissa Keila-Golfin keilauspisteet. Tsemppiä kaikille kisaan osallistuville myös sinne Someron suuntaan. Huomenna Keila-Golf jatkuu Ypäjällä golfosuudella.

Peliaikoja on tarjolla tähän päivään vielä jonkin verran. Tervetuloa pelaamaan!

Töissä tänään Hanna, Pauliina sekä Nea. Forssan raviradalla golfin leikkimielistä lajiintutustumispistettä ylläpitää juniorivastaavamme Rami.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)