Uljasta mestisaamua!

Käsillä on kauden huippuviikonloppu. Loimijoki Golfin seuran lyöntipelimestarit ratkotaan tutulla paikallaan Ypäjän Yö -viikonloppuna, jolloin puuhaa ja mielenkiintoista tapahtumaa riittää ympäri Ypäjää. Kauempaa tuleville kerrottaneen, että Ypäjän Yö on tunnelmaltaan verrattavissa vähän vaikka Taiteiden yöhön, jolloin väkeä on liikkeellä aina yömyöhälle ja tapahtumapisteitä on laajalti pitkin kaunista kyläämme. Tarkempia ohjelmalehtisiä on jaossa myös klubilla, mikäli kiinnostaa tutustua tarkemmin päivän ohjelmaan.

Mutta MESTIKSET! Nuo läpi historian jäsentemme hermoja raastavat kahden päivän lyöntipelimittelöt, joissa putteja ei anneta, palloja ei nosteta, vain ukkosjumalien armosta joskus kilpailu keskeytetty, mutta silloinkin aina viimeiseen putin kolahdukseen asti taisteltu. Kuka voittaa ja kenen hermo kestää? Lipeääkö ote sadesäällä gripistä, tai mitä jos paistaakin aurinko? Sunnuntaina tiedämme.

Kilpailun livescoringia voit seurata oheisesta linkistä. Huomiset lähtöajat muodostetaan sarjoittain käännetyssä paremmuusjärjestyksessä tämän päivän tulosten pohjalta.

Kisalähdöt ovat ajanvarauksessa sekä tänään että huomenna välillä klo 9.00-12.00. Mestisviikonlopun kunniaksi iltapäivälähdöt klo 13.00-18.00 molempina päivinä tarjoushintaan 25 euroa / hlö. Eli kaikki jotka eivät kisaamisesta perusta, niin tervetuloa hyödyntämään nuo iltapäivän lähtöajat. 🙂

Töissä tänään Hanna, Pauliina, Henna sekä Tomi!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)