Sähäkkää kisapäivää!

Ilahduttava määrä seuran jäseniä on vastannut kisakutsuun ja tänään mestaruuskisailijat starttaavat klo 9.00 kesän kuumimpaan kisaan. Luvassa on jännittäviä hetkiä tiukassa kaksi päiväisessä lyöntipelikisassa. Tänään lauantaina ratkaistaan lähtöasemat huomiselle päivälle. Sunnuntaina viimeisenä starttaavat kuumat ryhmät. Kisassa käytetään sähköistä NexGolfin tulospalvelua, joten kisaa voit seurata ajantasaisesti täältä.

Par-3 kentällä pelataan tänään Seuran Lähipelimestaruus johon voi ilmoittautua mukaan yhdessä merkkaajan kanssa tekemällä kentälle ajanvarauksen caddiemasterilta. Osallistumismaksu on 5€ (+ green fee).
Mestaruudesta kilpaillaan kahdessa sarjassa, naiset ja miehet omassaan, kilpailumuotona lyöntipeli scratch ja voittajat palkitaan pokaalein ja lahjakortein. Tämäkin mestaruus on avoin kaikille seuramme jäsenille, tervetuloa mukaan!

Kilpailujen ohella vapaita peliaikoja kentälle löytyy puolen päivän jälkeen, varailethan oman peliaikasi NexGolfin kautta tai soittamalla Caddiemasterille numeroon 050 590 24 70.

Tsemppiä kisaan ja mitä parhainta pelipäivää kaikille!

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)