Huomenta,

Lauantaipäivä kirkastuu hiljalleen tuosta poutaisemmaksi. Eilinen syysmyrsky on takana päin ja tänään sateen ja tuulen pitäisi olla selätetty. Iltapäivän puolelle lupaillaan jopa auringon esiintymistä, ainakin täällä Loimijoella. 🙂

Kentällä viikonlopun ohjelmassa on seuraavaa: Tänään kentällä ei ole tapahtumia eikä kilpailuja, joten pelaamaan pääsee vapailla lähtöajoilla normaalisti pitkin päivää. Oman lähtöaikasi voit varata soittelemalla cädärille (jolta myös voi kysellä säätilannetta) ja itsenäisesti NexGolfin kautta. Huomenna sunnuntaina on jälleen aika kisailla Makulihan Kinkkukisan parissa. Kilpailumuotona huomenna on Irish Greensome ja kisalähdöt alkavat klo 9.00. Ajanvarauksesta on suljettuna tämän vuoksi lähdöt klo 11.20 asti. Kilpailulähtöjen perään pääsee sitten taas normaalisti pelailemaan.

Viikolla proshopin puolella on tarjottu menestyksekkäästi erilaisia päivän tyrkkyjä. Viikonlopun ajan voimassa on Syystinki! Tarkoittaa siis sitä, että lähtöhintana toimii tuotteiden normaali ovh ja kaupat kätellään mikäli yhteinen sävel hinnasta löytyy. Saa siis luvalla tingata! Tervetuloa ostoksille! Proshopista löytyy paljon kenkiä, vaatteita kesäkeleille ja syksysäähän, all weather hanskaa ja paljon muuta tavaraa.

Asiakkaita tänään palvelee Henna, Hanna ja Suski

P1030219

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)