Oikein hyvää huomenta!

Tänään kentällä on kuhinaa oikein huolella, sillä lähiseudun tulevat golftähdet kokoontuvat Loimijoelle kilpailemaan Future Tourin merkeissä! Future Tour on matalan kynnyksen kilpailukiertue kilpauraansa aloitteleville junioreille. Kiertueella opetellaan kilpailemista ja pelaamista kannustavassa ja mieluisessa ympäristössä. Pelaajien ikä vaihtele 8-16 ikävuoden välillä. Tänään kilpailijoita on yhteensä meilkeimpä 90, siihen lisäksi kilpailijoiden vanhemmat, vapaaehtoistyöntekijät ja henkilökunta, niin saadaan hyvä vilinä ja vilske klubille pystyyn! 😉 Tulkaa ihmeessä haistelemaan kilpailutunnelmaa, seuraamaan junioreiden taidonnäytteitä sekä nauttimaan kauniista kesäpäivästä!

Kaikki lähdöt ovat suljettu aina kello 13:00 asti, jonka jälkeen ajat ovat vapaasti varattavissa. Kannattaa toimia nopeasti, jotta saa mieluisen ajan varattua ja pelit pelattua ennen kuin Leijonat iskevät illalla rakkaan naapurin kimppuun jääkiekon MM-välierässä. 🙂

Tänään työskennellään Loimijoen ykköskentällisellä, sillä toimistolla päivystää Lauri ja paluumuuttaja Rami, sekä keittiön puolella häärää Hanna, Sini, Elli ja Henna.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)