Mahtavan aurinkoinen juhannuspäivän aamu ja kevyt tuulenvire takaavat loistavan golfsään tällekin päivälle!
Peliaikoja löytyy vielä  myöhempään iltapäivään sekä iltaan, ja leppoisasta tunnelmasta ja klubiravintolan herkuista voi tulla nauttimaan vaikka ei golfia pelaisikaan!
Myös  viikkoisännällämme, hotelli & ravintola Sandvikilla juhannuksen aika on kiireistä sesonkia, jolloin upeasta luonnosta ja saariston  herkuista nauttivat sekä veneilevät, että lautan kyydissä Pensarin saarelle tulevat turistit. Meri tarjoaa saarelle alati muutuvan näköalan, jonka ihaillessa päivät vierähtävät kuin siivillä. Tutustu paikkaan nettisivuilla, tai some-kanavissa (Instagram & Facebook), ja varaa lomasi jo tänään!
Klubiravintolassa löytyy juhannuksen tarjouksia niin makean kuin suolaisen nälkää, Sandvikin kalaherkkuja saaristolaisleivän kera, tai juhannuksen pullakahvit!
Golfkentän juhannus huipentuu huomenna pelattavaan Scrambleen, jonka lähtölistat on julkaistu, ja lisää peliaikoja NexGolfiin avattu kisan puitteissa.
Keittiö on auki tänään klo 19 saakka, tervetuloa!
Toistaiseksi tuntemattomasta syystä kuvien lisääminen tähän sivulle ei juuri nyt onnistunut, katselllaan siis meitä ympäröivää upeaa maisemaa ja nautitaan kesäpäivästä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)