Upea aurinkoinen aamu siivittää Seuran Mestaruuskilpailun starttia. 27 pelaajaa lähtevät tavoittelemaan mestaruuspokaaleja jotka jaetaan kahden osakilpailun yhteistuloksen perusteella. Huomiseen osakilpailuun lähdetään käänteisessä järjestyksessä tämän päivän tulosten perusteella joten jännitys tiivistyy sunnuntain iltapäivään, tervetuloa myös seuraamaan ratkaisun hetkiä n. klo 14!

Viikonlopun aikana on mahdollista osallistua myös uudella kentällä ensimmäistä kertaa pelattavaan seuran lähipelimestaruuteen! Ilmoittautua voi caddiemasterille peliaikaa varatessaan, mukana tulee olla merkitsijä ja kierros tulee olla suoritettu sunnuntaina klo 15 mennessä. Tällä hetkellä näyttää että voitto olisi sekä naisten että miesten sarjassa menossa golfari Välimäelle mutta kuten sanottu, vielä ehtii ilmoittautua mukaan ja haastaa nämä ennakkoon ilmoittautumisensa jättäneet pelaajat!

Tänään lajin pariin tutustuu Matin johdolla myös ryhmä uusia golfareita Päivässä golfariksi -alkeiskurssilla. Näillä näkymin tämä kurssi on viimein tälle kaudelle mutta mikäli innokkaita vielä löytyy niin järjestämme kursseja mielellämme vielä tulevilla viikoilla! Joten kerää ryhmä kasaan ja ota yhteyttä niin sovitaan juuri teidän ryhmälle sopiva oma kurssi!

Kilpailulähtöjen jälkeen kentälle on lähdössä mukavasti golfareita pitkin iltapäivää mutta mukaan mahtuu vielä joten tervetuloa nauttimaan kauniista elokuun lauantaista sekä myös Klubiravintolan antimista, tänään suosittelemme herkullista pippurileikettä!

Ypäjällä vietetään viikonlopun ajan perinteisiä Pertun Päiviä joka tarkoittaa monenmoista ohjelmaa erityisesti kylän keskustassa, liikenneympyrän tuntumassa. Ypäjän Yössä lauantain ja sunnuntain välillä nautitaan torilla myös elävästä musiikista! Tietoa ohjelmasta löytyy tästä. Ja vähän tähänkin liittyen meillä Klubitalolla on eilen avautunut Helena Laakson taidenäyttely johon toivotamme kaikki tervetulleeksi!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)