Mestaruus viikonloppu käynnistyi auringon ilmestyessä esiin pilvien takaa. Kisaan starttaa kolmisen kymmentä pelaajaa, joista viime vuotista mestaruutta lähtevät puolustamaan naisten sarjassa Leena Hakala, ja mies senioreissa Juha Varhi. Näin ollen uudet nimet mestaruuskilpailun kunniataulukkoon tullaan kirjaamaan ainakin miesten, ja veteraanien sarjassa. Ennen sitä on kuitenkin edessä tiukka kilpailu, kaksi päivää ja kaksi kierrosta, ennen kuin mestarit ovat selvillä. Ratkaisun hetket ajoittuvat huomiseen iltapäivään, joten tervetuloa seuraamaan 18 greenin läheisyyteen!
Proshopissa loppukesän alennukset alkavat tänään, kaikista kengistä -30%, samoin pitkähihaiset ja pitkälahkeiset vaatteet! Lisäksi varastojen kätköistä on taas löytynyt monenlaista vaatetta, ja lisäksi myös mailasettejä, bägejä ja grippejä, jotka vaihtavat omistajaa nyt melko edullisin hinnoin..

Peliaikoja iltapäivälle kisalähtöjen jälkeen on vielä vapaana, joten tervetuloa pelaamaan, ja toki myös  vaikkapa burgereille Klubiravintolaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)