Huomenta päivää! Aamu sarastaa hieman sumuisena, siis kelin puolesta, mutta kyllähän se tuosta selkenee nopeasti. 🙂 Tänä viikonloppuna elämme harvinaisia aikoja, sillä tänä viikonloppuna kentällä ei ole sen suurempia erikoistapahtumia. Ainoa mainittava erikoisuus on tämän päivän Auranmaan NKK:n kilpailu, joka starttaa puoliltapäivin. Tämän vuoksi lähdöt 12:00-12:30 ovat suljettuja, mutta muuten kentälle pääsee aivan normaalisti rullailemaan!

Vaikka Ypäjällä ei tänä viikonloppuna kilpailla niin Englannissa kilpaillaan kahta kovemmin. The Openin kolmas kilpailupäivä starttaa tänään mielenkiintoisista asetelmista. Kärjessä viilettää muuan Jordan Spieth tuloksessa -6. Toisena tuloksessa -4 Matt Kuchar ja kolmatta sijaa jakamassa Ian Poulter ja Brooks Koepka -3 tuloksessa. Eilen haastavat olosuhteet tekivät vähän kiusaa Englannissa, mutta tänään pitäisi ainakin kelien olla paranemaan päin siellä, joten eiköhän tänään nähdä tuloksellisesti hieman parempaa golfia kuin eilen. 🙂 Se jää nähtäväksi, lähetys alkaa Suomen aikaa kello 12:00, jolloin myös klubin television mainosrumba vaihtuu The Openiin. Tervetuloa seuraamaan isojen poikien pelejä, siinä samalla voi oppiakin jotain. 😉

Tänä kauniina päivänä toimistolla päivystää Rami. Ravintolan puolella Henna, Pauliina sekä vieraileva tähti, viime kaudelta tuttu Nea!

 

dav

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)