Hyvää lauantain huomenta golfin ystävät!

Tänään pelataan LoG Scramble Tourin 2. osakilpailu jossa tällä kertaa yhteistyökumppaninamme paikallinen Murskan Paratiisi.
Tämä 10-tien välittömässä läheisyydessä, heti Ypäjän risteyksen jälkeen Turkuun päin mentäessä oikealla sijaitseva  terassi-ravintola  ja tapahtuma-areena on parin viime vuoden aikana kehittynyt huimasti. Aiemmin Murskan uimalan yhteydessä toimi kesäkioski mutta uusien yrittäjien myötä ravintolapalveluja on kehitetty ja laajennettu ja lisäksi alueelle on noussut ohjelmalava jossa esiintyy kesän mittaa useita tunnettuja artisteja. Lisäksi Murskan Paratiisi näkyy myös Ypäjän keskustassa toimivassa koekeittiössä joka palvelee grillikahvilana ja lisäksi myös paikallisen postin ja matkahuollon toimipisteenä. Hienoa monipuolisuutta joka tuo pienelle paikkakunnalle eloa!
Murskan Paratiisi palvelee niin paikallisia kuin 10-tien ohikulkijoita kesäkaudella päivittäin aamusta iltaan. Kilpailun parhaat palkitaan pääsylipuin ensi viikon lauantain, 30.7. Remu plays Hurriganes keikalle ja luvassa on myös Murskan burger -lahjakortteja, kiitokset yhteistyöstä!

Sadepilvet lymyilevät sääennusteissa ja viime yönä saatiinkin toivottua vettä kentälle. Nyt näytää siltä että sateen uhka siirtyy koko ajan eteenpäin ja olisi ajankohtaisempaa täällä main huomenna sunnuntaina. Jää nähtäväksi. Toistaiseksi ainakin päästään pelaamaan kivassa poutasäässä, auringokin pilkistellessä taivaalta.

Ohjelmassa sekä tänään että huomenna on Päivässä golfariksi -alkeiskurssit, tervetuloa mukaan lajin pariin myös  uudet golfarit!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)