Tänään alkavat suositut Päivässä golfariksi -alkeiskurssit. Matin ja Oskarin johdolla järjestettävät kurssit ovat täyttyneet hyvää vauhtia mutta vielä mahtuu mukaan ja jos sinulla olisi tiedossa ihan oma ryhmä niin kurssi voidaan järjestää ihan omanaaan juuri teille.
Viiden tunnin kurssilla saa perustiedot golfiin ja vähän tuntumaa lajiin. Tärkeässä osassa on neuvot ja ohjeet joilla harjoittelu sujuvasti jatkuu kohti green cardin suorittamista joka myös kuuluu kurssin 59€ hintaan.
Heti tähän alkukesään suoritettu kurssi antaa reippaan startin uuteen lajiin jota ehtii harrastaa koko pitkän kesän. Kurssilahjakortti on myös lahjaidea niin valmistuijaisiin, syntymäpäiville, eläkkeelle jäävälle ja oikeastaan useimpiin tilanteisiin ja kelle vaan!

Peliaikoja on tänään varattu tasaiseen tahtiin aina tuonne klo 13 saakka mutta onko golfareilla tiedossa jokin sääilmiö jota ennusteet eivät vielä näytä koska sen jälkeen ajanvaraus näyttää ihan tyhjältä?
Ukkosella ei kentälle toki ole asiaa mutta sikäli jos sää suosii niin tervetuloa pelaamaan myös iltapäivällä!
Klubitalo on avoinna klo 19 saakka ja ravintola palvelee nälkäisiä klo 18 saakka. Jos kuitenkin illlan varauskalenteri näyttää autiolta niin suljemme mahdollisesti aiemmin.

Aurinkoista lauantain aamua kaikille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)