Viimeistä viedään tänään! Päivän ohjelmassa on kauden viimeinen Makulihan Kinkku-Scramble 4 hengen joukkuein. Tätä kisaa on toivottu paljon, joten on superkiva että se päästään vielä tänään järjestämään eikä pakkanen tullut pilaamaan suunnitelmia.

Kisa pelataan 9 reikäisenä klo 12.00 yhteislähdöllä. Kisaan on varattu väylät 1-9, joten takaysillä on tilaa mikäli haluaa lähteä kisan ulkopuolella pelailemaan. Aikoja voi varata nyt myös Nexgolfista klo 10 alkaen.

Illalla juhlistetaan 30 vuotiasta Loimijoki Golf ry:tä Forssassa Vanhalla Värjärillä klo 17.00 alkaen. Luvassa herkullista ruokaa ja juomaa, ansiomerkkien sekä kauden mestispalkintojen jakoa, vanhojen muistelua ja uusien tuulien haistelua, musiikkia ja mieletöntä menoa.. Hieno ilta tulossa! 🙂

Klubi avoinna tänään klo 10-17. Juomapuolella jatkuu -50% Happy Hour niin kauan kuin tavaraa riittää. Tulehan nauttimaan paikan päälle tai noutamaan omasi pois. Ruokapuolella tarjolla tänään kauden viimeinen ehtoolliskeitto, käsittämättömän edulliseen 4,90 euron hintaan!

Lupilla palveluksessa Hanna ja Pauliina. Tervetuloa!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)