Hyvää huomenta!

Viikon miellyttävin päivä, Lauantai! Se on tänään ja mikä voisikaan olla mukavampaa tapaa vietää päivää kuin golf? Keräähän pelikavereita mukaan ja lähde kohti Loimijoki Golfia. Kentällä on tänään vapaapäivä kilpailuista ja sama meno jatkuu huomenna. Elikkäs ajanvaraus on avoinna kaikille pelaajille aamusta iltaan. Tänään aamupäivälle onkin jo jonkin verran varauksia, mutta iltapäivälle riittää vapaita aikoja hyvin.

Tälle päivälle on sääennusteissa ehdoteltu pientä sateen mahdollisuutta iltapäivälle, mutta katsotaan nyt sattuuko tämä lähellekkään Ypäjää ja kenttää. Päivä muuten näyttää oikein hyvältä. Hieman pilvistä ja lämpöä noin 15 astetta.

Tänään harjoitusalueilla jatkuu kauden ensimmäinen alkeiskurssi Laurin ja Ramin johdolla. Muistuttelenkin tässä, että mikäli lähipiiristä löytyy kiinnostusta lähteä kurssille niin sitten soittoa cädärille ja varaamaan sopivaa viikonloppu- tai viikkokurssia. Kurssin hinta on 99 euroa, sisältäen seuran klubijäsenyyden, teoria- ja lyöntiopetuksen sekä välinevuokran. Kurssiaikataulut löydät myös osoitteesta https://www.loimijokigolf.fi/kentta/opetus/

Tervetuloa pelaamaan!

Tänään klubilla teitä ilolla tervehtii Henna, Elli, Hanna, Rami ja Lauri

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)