Tänään kentällä pelataan Jouko Urmaksen syntymäpäiväkilpailu 60-vuotias päivien johdosta, Urmas Open. Suuret onnittelut Loimijoki Golfin väeltä Joukolle!. Kisailijolla on lähdöt 1 ja 10 tii:ltä lähdöt 10:00 alkaen. Lähdöt ovat suljettuja 15:10 asti, jonka jälkeen kentälle pääsee pelaamaan normaalisti. Jos kuitenkin pelihammasta kolottaa, niin Par-3 kenttä on käytössä normaalisti koko päivän. Varaa aikasi nettisivujen kautta tai suoraan caddiemasterilta.

Muistutusta vielä huomisen Suomen Golftalon demopäivästä meillä kello 11-15. Mukana välinetapahtumassa on myös TaylorMade Golf ja Wilson, sekä testattavana myös Callawayn ja Cobran draiverit. Tapahtumaan voi vapaasti tulla testaamaan välineitä, tai varata oman 0,5h yksilöllisemmän ajan suoraan caddiemasterilta, ajat klo 11-15. Tapahtumassa myös non-stop gripin vaihtoa. Grippien vaihtohinnat 15-20eur/kpl sisältäen gripin ja työn.
Putterin gripit 30-40 eur/kpl. Caddiemasterille voi jättää mailoja gripin vaihtoon myös ennakkoon selkeästi nimettyinä. Mailoihin vaihdetaan mahdollisimman samanlaiset gripit kuin aiemmin. Mailat jätetään takaisin caddiemasterille uusien grippien kera ja maksu hoidetaan cädärille noudettaessa. 

Tervetuloa nauttimaan Joukon syntymäpäivästä ja upeasta lauantaista meille! Klubilta löytyy tänään Simo, Anna, Pauliina, Virve ja Pinja.

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)