Aurinkoisena lauantaina kisaillaan kahdessa eri kutsukilpailussa. Ensin mitellään Rengon mestaruudesta, ja heidän jälkeensä on vuorossa Hakala Invitational -kutsukilpailu. Yhteensä n. 50 kilpailijaa starttaa aamupäivän aikana, ja heidän jälkeensä iltapäivälle peliaikoja on vielä vapaana. Lisäksi tänäänkin meillä on kentällä innokas ryhmä Päivässä golfariksi -kurssilaisia perehtymässä Matin johdolla lajin saloihin. Toivotamme sekä kilpailijat, että uudet lajin harrastajat lämpimästi tervetulleeksi! kentällemme
Eilen saimme myös uudet logo-paidat myyntiin, teknisestä materiaalista valmistetut pikeet sopivat loistavasti hellesäihin, ja hintakin on vain 25€, eli nyt pikaisesti ostamaan omasi!
Keittiön puolella tarjolla on monenmoista herkkua, suosittelemme erityisesti herkullisia burgereitamme, joista viikonlopun ajan myös erikoistarjous sekä golfareille, että muillekin nälkäisille!
Helteellä maistuvat myös raikkaat juomat ja jäätelöt, näistä suosituksina mm. Arctic Milkin Kartanon jäätelöt, tulkaa maistamaan!
Klubitalo on avoinna 20:00 saakka, ja keittiöstä ruoka-annoksia voi tilata 19:00 saakka, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)