Raikas +4 astetta herättää mukavasti lauantain aamun ensimmäisille golfkierroksille lähtijät. Luvassa on aurinkoinen pelipäivä, mutta kesäisiä helteitä saadaan vielä odottaa..
Pelikierroksen yhteydessä kannattaa käydä hakemassa joko lämmittävää tai viileän raikasta evästä, jotta energiataso säilyy, ja sekä keho että mieli pysyvät virkeänä. Pulla päivässä pitää lääkärin loitolla, vai oliko se omena päivässä..?
Ehkä parempi että me keskitymme varmistamaan, että Klubitalolta löytyy vaihtoehtoja kaikille sekä suolaisen että makean nälkään, ja jätämme tarkemman ravintoneuvonnan muille, sillä alan asiantuntijat myös tähän löytyvät viikkoisännältämme, Mehiläiseltä!
Keittiö on aukeaa päivittäin klo 11 ensi tiistaista, 1.6. lähtien, listalla tutut ja. erinomaiset Klubiburgerit, salaatit ym.
Kahvila-ravintolamme tuotevalikoima vaihtelee kauden aikana, ja teemme siihen muutoksia myös asiakkaiden toiveiden mukaan. Jos sinulla on mielessäsi jokin tuote, joka voisi sopia myös meille, niin kerro ihmeessä!

Muistuttelemme vielä kaikkia uusia golfareita, eli erityisesti viime kesänä tai nyt kevään aikana alkeiskurssin käyneitä, huomisesta pelikierroksesta Matin ja Ramin johdolla! Eli silloin teille on hieno mahdollisuus lähteä pelaamaan 9- tai 18-reiän kierros niin että matkan varrella saa tarpeen mukaan neuvoja ja ohjausta. Kierroksen pelaaminen ei maksa mitään, mutta ennakkoilmoittautuminen lähtöihin klo 14-15:30 välille tulee tehdä tänne meille, 050 590 24 70, tai caddiemaster@loimijokigolf.fi!

Kaunista lauantaita!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)