Hyvää huomenta Klubitalolta!

Loimijoella sää näyttää sateiselta, mutta 16 reipasta golffaria on lähdössä uhmaamaan sadetta Pidä pallo pelissä -kilpailussa. Kilpailussa pelataan niin yksilö- kuin joukkuekisaa. Joukkueen mukana kulkee merkattu pallo, joka on tänään viikkoisäntämme LHJ Groupin logopallo. Voittajajoukkue on se joka saa pallon pidettyä mukana koko pelikierroksen ajan mahdollisimman pienellä lyöntipelituloksella. Yksilökisassa pelimuotona on perinteinen pistebogey hcp. Tsemppiä kaikille kisaajille!

Kisassa käytämme NexGolfin sähköistä tulospalvelua, joka otetaan käyttöön jatkossa muissakin kilpailuissa. Lataathan NexGolf -sovelluksen jo etukäteen puhelimen sovelluskaupasta. Lisätietoa sovelluksesta löydät täältä.

Klubitalo on tänään avoinna sään mukaisesta – suljemme mahdollisesti aiemmin, mutta ilmoitamme siitä hyvissä ajoin sosiaalisissa medioissa. Otatha siis nyt viimeistään meidän Facebook– sekä Instagram-tilit seurantaan ja liity tästä linkistä Whatsuppin Loimijoki Golf – info ryhmään.

Onneksi huomiseksi lupailee poutaista säätä – varailethan omat peliaikasi soittamalla caddiemasterille puh. 050 590 2470 tai NexGolfin kautta.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)