Hyvää viikonloppua!

Ilma on raikas eilisten sateiden jälkeen ja vesi virvoitti sopivasti myös nurmea tulevien poutapäivien varalle. Luvassa on siis aurinkoa koko viikonlopuksi!

Lauantain ohjelmassa ei ole tänään virallisia kilpailuja, joten peliaikoja on tarjolla hyvin läpi päivän. Ainoa erikoisuus on illalla pelattava Freestyle Invitational, klo 17-18 takaysiltä alkavilla lähdöillä. Mikäli silmään osuu iltaselle oudon näköisiä golfvarusteita, tai normaalia äänekkäämpää etenemistä, niin kyse on silloin tästä tapahtumasta, eikä syytä huoleen ole.

Yhteistyökumppanimme Unique Homen isäntäviikolla esittelemme terassilla videoiden muodossa erilaisia toteutusratkaisuja keittiöihin, remonttipalveluita ja sisustusideoita. Klubilla on jaossa lisäksi Unique Homen uusia ideakuvastoja, jollainen kannattaa napata sadepäivän varalle kotiin mukaan lukemiseksi ja inspiraation lähteeksi.

Hole In One:t on vielä korkkaamatta Unique Homen omalla väylällä nro 6. Innolla odotamme kuka sieltä korkkaa ensimmäisenä itselleen 500 euron arvoisen lahjakortin ässälyönnin kunniaksi!

Töissä tänään Hanna, Elli, Henna ja Pauliina. Alkeiskurssia vetämässä Rami. Tervetuloa pelaamaan! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)