Tänään pelataan LoG Scramble Tourin neljäs, viimeinen ja siten kokonaiskilpailun ratkaiseva osakilpailu. Yhteistuloksissa mukana on 39 joukkuetta joista ainakin teoriassa 18 on mahdollisuus kisan kärkeen koska tuloksissa huomioidaan jokaisen joukkueen kolme parasta tulosta. Joka tapauksessa, lopputulos ei ole vielä varmistunut ja useammalla parilla on kaikki edellytykset nousta Tourin voittoon.
Tällä hetkellä kärkipaikkaa pitävät viime vuonna voiton vieneet  Kalle Laukkanen & Vesa Heirola / KGM mutta haastajat ovat valmiina taistoon ja edessä on taatusti jännittävä kisapäivä. Tsemppiä kaikille tasapuolisesti!

Forssan Pilvenmäen ravintola Valtikka on LoG Scramble Tourin 4. osakilpailun yhteistyökumppani. Lähituottajien raaka-aineita hyödyntävä ravintola tarjoaa monipuolisia herkkuja legendaaristen ravivaikuttajien suosikkipizzoista à la carte menuu kautta buffet tarjoiluun, tilanteesen ja tapahtumaan sopivasti. Ruokailun yhteydessä ravintolakatsomossa pääsee mukaan ravien tunnelmaan ja seuraamaan aitiopaikalta myös Pilvenmäen raveja! Tänään kilpailun kolme parasta paria palkitaan ravintolan lahjakortein.

Vielä viime viikonloppuna pelattiin helteisissä tunnelmissa mutta nyt tuntuu siltä että syyskuu on tuonut tullessaan nimensä mukaisesti alkaneen syksyn. Aurinkoinen sää suosii tänäänkin mutta lämpötila pysyttelee melko raikkaana.  Parina viime yönä lämpötila on käyyt jo miinuksella joten  muistuttelemme pelaajia mahdollisista yöpakkasista joiden seurauksena kentälle meneminen on ehdottomasti kiellettyä ja aamulähtöjä viivästytetään tilanteen niin vaatiessa. Pyrimme toki näitä pakkasaamuja ennakoimaan ja sulkemaan lähtöjä aamulta sen mukaan mutta kuten tiedetään, on sään ennustaminen usein melko epävarmaa..
Joka tapauksessa, nautitaan aurinkoisesta golfsäästä ja toivotaan että näitä riittää vielä viikoiksi eteen päin!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)