Huomenta!

Näin alkuun lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille ja uusille ylioppilaille! Hienoa, hienoa. Olkaa ylpeitä itsestänne! Olemme erittäin ylpeitä meidän seuran omista pojista Laurista ja Antista, jotka tänään saavat omat valkolakkinsa, ‘lähettiin pämppään………’ ONNEA! 😉

Loimijoki Golf haluaa onnitella kunnolla kevään ylioppilaita ja valmistuneita. Lahjoitamme siksi jokaiselle tänä vuonna ylioppilaaksi päässeelle ja valmistuneelle yhden ilmaisen kierroksen meidän kentällämme! Paljon onnea! (tarjous voimassa 15.6. asti)

onnea ylioppilaille

Kentällä on tänään rauhallista ja ajanvaraus on auki kaikille halukkaille pelaajille normaalisti, lukuunottamatta pientä puolen tunnin paussia 11-11.30. Silloin pelailemaan lähtee Satulasepät Invitational.

Kelit Loimijoella on oikein mukavat jo näin aamusta ja päivää kohden sään pitäisi lämmetä ja aurinkokin on lupaillut möllötellä taivaalla pitkin päivää. Mikäli juhlaherkkujen jälkeen kaipaa hieman palauttavaa liikuntahetkeä (tai terassihetkeä) on toimiston ja ravintolan ovet, sekä kenttä avoinna ilta kahdeksaan. Tervetuloa!

Penkkiurheilua parhaimmillaan voi harrastaa klubin terassilla klo 15.30 alkaen, kun laitamme Irish Openin pyörimään telkkarista.

Tänään toimiston puolella Henna ja ravintolassa Hanna ja Suski

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)