Lauantainen aamu on noussut aurinkoisena ja auringon pitäisi helliä pelaajia koko päivän ajan. Peliaikojen suhteen aamupäivä on täynnä, mutta iltapäivälle löytyy kivasti peliaikoja. Puolikkaan tai kokonaisen kierroksen kiertäminen tässä säässä lauantaina on mitä mahtavin idea!

Eilen perjantaina Loimijoki Golfin henkilökunta otti toisistaan mittaan uudella par -3 -kentällä ja hei, nämä olivat uuden par -3 -kentän ensimmäiset kisat! Kilpailu oli niin yksilösuoritusten kuin joukkuekilpailun suhteen tiukka & joukkuekilpailun voittaja saatiin selville vain yhden pisteen erolla. Joukkuekilpailussa voittajiksi itsensä raivasivat Anna, Virve, Eelis ja Emilia pistein 68. Henkiökunnan mestaruus päästiin jakamaan peräti kolmen pelaajan kesken, kun lyöntipelituloksen 34 sai Anna, Emilia ja Terhi. Henkiökunnan mestaruus on siis kolmoisvoitto.

Tänään kentällä päästään myös kisailemaan, kun Auranmaan Nuorkauppakamarin kilpailu alkaa klo 12. Muuten kenttällä ei ole mitään normaalista viikonloppuisesta pelipäivästä poikkeavaa. Peliaikoja saa varattua caddiemasterin tai NexGolfin kautta.

Nähdään kentällä. Tervetuloa! Klubitalo palvelee tänään klo 8-20, keittiö sulkeutuu noin tuntia ennen sulkemista.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)