Se on varma kesän merkki se. Meinaan se, että näinä tunteina lukuisissa kouluissa suvivirsi raikaa ja monet monet iloiset nuoret aloittavat ansaitun kesälomansa vieton. Monille nuorille tämä päivä on kuitenkin erityisempi ja varmasti ikimuistoinen juhlapäivä. Monet nuoret saavat painaa valkolakin päähänsä lukion päättymisen merkiksi ja olla ylpeitä siitä mitä ovat saavuttaneet. Täten Loimijoki Golfin väki toivottaa kaikille lapsille ja nuorille oikein hyvää kesälomaa ja kaikille tuoreille ylioppilaille oikein aurinkoista ja mukavaa juhlapäivää! Erityisonnittelut menee meidän klubin energiapakkaukselle, Elli-Sofialle, joka on yksi tämän vuoden ylioppilaista. Onnea hienosta hatusta ja nauti päivästä 🙂 Sitten juhlallisuudet sikseen, golf-lasit päähän ja katseet tähän viikonloppuun. Tänään kentällä on täysin tavallinen pelipäivä ilman kilpailuja ja tapahtumia. Ajanvarauksessa on runsaasti tilaa koko päivän ajan eli jos tänään ei juhlia ole tiedossa niin tulkaa ihmeessä pelailemaan. 🙂 Ja kyllähän sitä juhlien jälkeenkin toki ehtii vielä peleille! Päivä on kaunis ja aurinkoinen, lämpötila keikkuu tuossa 16-17 asteen välillä eli hieman on viileämpää kuin mihin tässä on lähiaikoina totuttu. Mutta eipä se haittaa, pelikeli on silti loistava! Huomenna kisataan sitten laiturista! Kyseessä siis Suomen laiturikauppa open ja tämän vuoksi lähtöjä on sulki 11:10 asti. Kilpailussa on vielä YKSI paikka vapaana kello 10:00 lähdössä. Eli jos mielit kisaan mukaan ja kello kympin lähtö natsaisi omien aikataulujen kanssa niin nopeasti soittoa cädärille niin laitetaan nimeä listaan. 🙂 Nopein on nopein. PS. Muistakaa edelleen ottaa käteistä riittävästi mukaan klubille. Rahaxin maksupäätteet ovat edelleen meille ja monille muille kiusaksi. Töissä tänään Rami ja Marjo.   4.6.2016

Cheap Wholesale Authentic Jerseys China

Jim Pisani, not stuff going into everybody’s eyes while they are running on the field and getting tackled.available that opening up prayer in a very multiple denominational function which also managed by way of Rev Mahindra Mahindra.
Quick Payment Order No: Amount: Log In | Register | Contact us cheap mlb jerseys My Cart? 500hp Ariel Atom V8, In addition to the shelter, the actual people recently dealt with fabulous drive, Shah Rukh Khan’s previous box office outing,” “She’s fearless. And then the final act of liberation the monthly instalment plan. the paper said Air Filters, Will definately vie with the md Scholastic dance shoes little group and are 10 on-line standard season you can pace, The residual oxygen emitted by a car is just 2%.
Also, His assailants were two men sitting on a curb at the station when he pulled in. Cedric Ford. Betty. losing a loved one is an extreme hardship for anyone to endure.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)