Tänään klo 9 käynnistyi Long Drink Open, jonka palkintojenjako tapahtuu tänäkin vuonna noutopöytäperiaatteella eli voittaja saa valita ensimmäisenä haluamansa tuotteet. Kilpailun jälkeen kenttä on vapaana kaikille halukkaille, joten tervetuloa uhmaamaan hieman epävakaalta näyttävää sääennustetta.

Tämän päivän kunniaksi on harmaita tarjouksia sekä uutuustuotteemme Kanawrap tarjoushintaan! Jos ei pelit nappaa tänään, niin vahva suositus tulla vaikka vain yhdelle betonivedelle. 🙂 Ravintola on myös avoinna klo 19 saakka (pienellä säävarauksella).

Ensi viikon perjantain 10.7. on luvassa Freestyle Golf, johon voit ilmoittautua torstaihin klo 12 saakka. Kyseessä on huippuhauska tapahtuma, jossa pelataan rennolla mielellä 9 reiän kierros klo 16:30 alkaen. Väylillä saattaa tulla vastaan pieniä erikoistehtäviä ja kilpailuun voit pukeutua täysin haluamallasi tavalla. Kilpailun sijoittuneet ja paras pukeutuja palkitaan yllätyspalkinnoin! Tapahtumamaksu on 10 € sisältäen pientä naposteltavaa kierroksen jälkeen. Ilmoittaudu caddiemasterille puh. 050 590 2470 tai caddiemaster@loimijokigolf.fi.

Tänään töissä Pale, Rosa, Anna ja Ida. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)