Hyvää huomenta golfkentältä!

Viileä syyskuun aamu valkenee täällä Ypäjällä aurinkoisena, ja luvassa on mainio golfsää.
Tänään saamme vieraaksemme joukon Wiurila Golf & Country Clubin jäseniä Salon suunnlata, ja lisäksi kentällämme ratkaistaan vuotuinen Marttilan Mestaruus, ja pelataan myös Valloxin henkilökunnan kilpailu. Monenlaista ohjelmaa siis riittää koko päiväksi!
Edellä mainittujen lisäksi tilaa kentällä on myös muille pelaajille, ja iltapäivän puolella peliaikoja onkin vielä vapaana.

Viikkoisäntänämme toimii tällä viikolla monipuolisesti kodinelektroniikkaan erikoistunut Gigantti, jonka oma väylä kentällämme on väylä nro 11. Kuten alkuviikosta kerroimme, on kyseisellä väylällä tällä viikolla (ensimmäisenä) holarin tehneelle tiedossa palkinnoksi Gigantin lahjoittama TV, joten tarkkuutta lyönteihin!

Kenttä on hyvässä kunnossa, mutta jonkin verran tulee palautetta korjaamattomista pallon alastulojäljistä greeneillä. Greenihaarukka on jokaisen golfarin vakiovaruste, ja sen käyttö pitäisi olla itsestään selvyys. Lienee kuitenkin syytä tästä muistuttaa, sillä kentän hoitoon liittyvistä tehtävistä tämä on se, joka on ihan jokaisen kentälle tulevan golfarin vastuulla.

Tässäpä tärkeimmät lauantaiaamuun, mukavaa päivää, ja tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)