No nyt alkaa ne kesäisemmät kelit! Sääennusteet ovat yhtä mieltä siitä, että tänään paistaa aurinko ja lämpötilat nousevat ylös sen mukana.

Päivän ohjelmassa on tänään kauden ensimmäinen klubipäivä sekä Loimijoki Golf ry:n kevätkokous. Tällä kaudella tulemme järjestämään joka kuukausi teemallisia klubipäiviä, jotka ovat avoimia kaikille kiinnostuneille ja ennen kaikkea teeman itselleen omaksi tunteville. Ensimmäinen klubipäivä pidetään tänään klo 10-12, jossa esitellään tulevan kauden koulutus- ym. tarjontaa seuramme jäsenille. Erityistoiveena on saada paikalle paljon klubijäseniä sekä golfuransa alussa olevia pelaajia, jotka kaipaavat lisäoppia uuden kauden starttaamiseen.

Päivän ohjelma kuuluu näin:

klo 10.00 – 11.00
Seuran kevätkokous, jossa käsitellään seuran sääntömääräiset asiat. Kahvi- ja kakkutarjoilu.
klo 11.00 – 12.00
Ajankohtaista pelaamisesta

– Kentän tilanne (ml par3) – Perttu Jaakkola ja Simo Kairus
– Kapteenien terveiset – Sarita Hurri ja Petri Prusila
– Koulutuskalenterin esittely – Matti Moisander
– Seniorit, liigakapteenit, kummitoiminta – Olli Mäntylä

klo 12.00
Kiinnostuksen mukaan jokainen voi valita iltapäivän toimista: Lyönnin tsekkausta rangella klubiopettaja Matin johdolla, VSSL:n ottelukapteenien kokoontumista tai pelikierroksen kentällä.
Kentällä on peliajat normaalisti varattavissa läpi päivän ja ravintola palvelee ruokineen ja juomineen aamusta iltaan. Ei muuta kuin tervetuloa siis kaikki!

Proshopissa pallotarjous: Bridgestonen pallotusinan ostajalle lippis kaupan päälle!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)